Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

1 yıldan fazla

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Doğru olabilir Şahin, burda birisi 1 ay yazmıştı da ondan öyle dedim.

Mahkeme işi biraz uzayabilir ama ben hala AB statüsünün uygulanacağını sanmıyorum.

Bana göre tüpçü en sonunda 6+2+2 ye tamam der ama Ab ye evet demez.

Ynt: Transfer Nöbeti

Doğru olabilir Şahin, burda birisi 1 ay yazmıştı da ondan öyle dedim.

Mahkeme işi biraz uzayabilir ama ben hala AB statüsünün uygulanacağını sanmıyorum.

Bana göre tüpçü en sonunda 6+2+2 ye tamam der ama Ab ye evet demez.

Bakalım ama taviz verecek. Hele şike kararını açıklasın uefa.

Cevap: Transfer Nöbeti

Zaten kilitlenir mesaj bunu anladiktan sonra. Bence son kez hesabi iyi bi küfür icin kullan.

Onlar hakikaten dangalak aga , birkaç sene önce yine burada sizin gibi link vermiştim hiç alakası yokken aha bu nick aslında benim hesabım diye . Angutlar 6 7 yıllık üyelerini anında şutlamışlardı . Soludukları havayı içerde ne yapıyorlarsa artık.

Lütfü iki arada bir derede

Oktay Karaca

Senin artık altın vuruşu yapman lazım, açtığın konudan sonra seni banlayabilirler, sen en iyisi

TD lerini açıkla ve İNFANTİNO ile kesin anlaşmısız hafta içi kulüp açıklayacak gibilerinden söyle gitsin:D:D:D

Hayır Demirören AB işine mantıklı bakıyorsa yabancı kuralına ne gerek var ? Hani tamam beyni yok ama bu kadarınıda düşünemiyor mu ? Dünya kadar AB statüsünde oynayan yabancı oyuncu var herkes onları transfer eder kadrolarda Türk oyuncu bile bulunmaz nerdeyse

Catania'nın başkanı Alejandro Gomez'in takımdan ayrılacağını açıklamış. İtalyan basınına göre büyük ihtimalle Atletico Madrid'e gidecek. (Arda'nın mevkisinde oynuyor)

Oktay Karaca

Senin artık altın vuruşu yapman lazım, açtığın konudan sonra seni banlayabilirler, sen en iyisi

TD lerini açıkla ve İNFANTİNO ile kesin anlaşmısız hafta içi kulüp açıklayacak gibilerinden söyle gitsin:D:D:D

Aynen elindede şemsiye. Ama ensene kaba bir material koy küfürler değip geri dönsün diye

fb ye kesin ceza gelecek mi?bu yöneticilere hak mahrumiyeti olacakmış.tam olarak nedir bu?men falan mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt