Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Felsefe'yi cok severim. Olumsuz bakmam sorgularim, felsefe de cok önemli bir alettir. Bir cok kisiden uygulandigi 'Naive realism' kafasini da sevmem.
Birsey mi demek istiyorsun? Acik konusabilirsin.
inşallah alıcı gözle izlemedin bunları , ganalıyı çıkart en düşük bonservis 20 milyon euro
Jese'yi nasil unutursun nasil be nasil.
Hocam ne yaptın , Abdul Rahman Baba oyuna girdi mi sonradan , izlemedim Gana maçını da tam olarak ?
Thauvin ve Digne zaten imkansız baya yüksek bonservisleri , Luis Gil hakkında bilgim yok ama olabilir , Oliver Torres belki olabilir oda bu yaşta ki bir oyuncuya çıkarıp 10 Mn €'ya yakın veya 10 Mn € bir bedel verirsek ki o da zor hatta imkansız , Deulofeu'ya hiç girmiyorum zaten adam mükemmel , bunu bize yedirmezler ama sanırım Barça'dan ayrılacak.
Aralarından Baba ve Gil olabilir bence sadece.
" SON DAKİKA: Galatasaray Nani transferini bitirdi. Yabancı statüsü netleştikten sonra resmi açıklama yapılacak."
"Trtspor"
haddini bil!,yatma zamanı geldi...
Bende öyle düşünüyorum Alper abi sen en çok kimi istiyorsun ?
Benim adamım belli ;
![]()
Almanlar dolmus buraya.![]()
FenerbahceliEmre - 22.06.2013 00:48
CAS´a başvurursak bu sefer kurtulamaz elimizden UEFA. Eğer UEFA TFF´yi dinlemeyip ceza alırsa Yargıtay kararı bozacak ve bize maddi-manevi 100 Mio €´ya yakın tazminat ödeyecekler...
UEFA´dan bir şey çıkmayacak. Rahat olun.
adam çözmüş uefa yı beyler![]()
Mesela Nani gelmez , Farfan gelmez demek sorgulamak mı?
FenerbahceliEmre - 22.06.2013 00:48
CAS´a başvurursak bu sefer kurtulamaz elimizden UEFA. Eğer UEFA TFF´yi dinlemeyip ceza alırsa Yargıtay kararı bozacak ve bize maddi-manevi 100 Mio €´ya yakın tazminat ödeyecekler...
UEFA´dan bir şey çıkmayacak. Rahat olun.
adam çözmüş uefa yı beyler![]()

:cool:Bazi seyleri sorgulayarak sonuca varmak daha dogrusu. Farfan/Nani gelmez bana göre bir sonuctur bu konuda (örnek). Bir sonuca varmak icin bazi seyleri sorgulamak gerekir degilmi.
Acik konusabilirsin derdin ne? Sana mi hesap verecem?
Trtspor'un hangi kaynağında hocam ?
Net sitesi , Twitter , Tv ?
İzlenimlerimi aktardım sadece.Alırız alamayız ayrı konu.
Hepsi harikaydı dedim ya.
Jese'de iyiydi.
İzlerken çok keyif aldım.İspanya - Fransa maçını bekliyorum , bakalım.
Baba ve Gil bizde oynayacak kalibrede olduklarını pek düşünmüyorum.Sınırsız yabancı olsa , düşük maliyetli olsa denenebilir belki o kadar.Birde sürekli oynamaları lazım bu adamların.
Diğerleri çok pahalı zaten ve genç İspanyol oyuncuları bize yedirmezler.
Thauvin imkansız değil ama biz henüz çok genç bir oyuncuya yüksek bedeller verecek konumda değiliz maalesef.