Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

güzel bir 22 haziran düşlüyorum, sonra bu güzelliği bütün yaz ayı için düşünüyorum

Yetmiyor, abartırıyorum;

Birleşik bir Kore Cum. düşünüyorum.

Hayal gücüm 1 beygir.

SON DAKİKA: Galatasaray Nani transferini bitirdi..Yabancı statüsü netleştikten sonra resmi açıklama yapılacak.

Trtspor

sansalin oglunun bi b.k bildigi yok,hersene sallayip durur,sansalin oglu olup olmadigi bile belli degil hirbonun:asd:

Transfer Nöbeti

Kerime kadar sorulmuşken 15-20 gündür yazılan Naninin sorulmaması saçma geliyo. Başkan gerçekten rica etmiş olabilir mi sorulmaması için

Re: Transfer Nöbeti

Naturiste kamplarını gösteriyor tv de acayip bişey yaa herkes çırılçıplak magazada, plajda, filan oğul ana baba sallanıyor mal ortada.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Şansal'ın oğlu ne arkadaş ya kıyıdan köşeden azıcık futbolla alakalı olan insanlar transfer dönemi gelince bilirkişi kesiliyor . Biz de inanıyoruz hele bir de yaradana sığınıp sallayanlar var ki eyvah eyvah :lol:

bitmis

yabancıyı geçtim, jem, kerim gibi gençleri bari alabilsek.

[GG]
şimdi farfan ı düşünsene.tabi bilmiyoruz ne kadar mesafe katedildiğini ama adamın kafa karışmıştır.aklım almıyor bu işleri.zaten bu yüzden benden üst düzey yönetici olmaz.

Sen ve Arkadas Mehmet , diyelim Hakana Elma satmak istiyorsunz.*

Sen 5€ istiyorsun. Hakan ama 4 vermek istiyor en fazla.

sen Hayir diyorsun...

ondan sonra bakiyorsun ki...Hakan Mehmete gitmis. Mehmet bunlari 4'ya satiyor. Mehmetinkiler biraz daha kötü gibi, ama daha ucuza.

Hakan da Mehmete gidiyor..

sen ama elindeki elma yi satman lazim.

diyorsun ki Hakana hadi 4 olsun.

Hersey Kazanc degil. Bazen "kazanz ve zarari" hespalaman lazim.

Sen Hakana satmasaydin: -4 € yapiyordun, veya -3 -2 ... durma göre

Baska birisi gitmedi sürece pazarlama yaparsin...ama nezamnd baska birisini gitdini gördün an "psikolojik olarak"...evyahh "mal elimde kalirsa" ne olacak...bari inimde isi garantiye alim dersin...

_______

*isimler hayalperest isimler, ve gercek veya GSC üyeleri ile hic bi baglantilari yokdur. :asd:
[/GG]

Bu olayı ingilizlere anlatsan sana bi acaip bakarlar.

Çünkü; İngilizlerin alışverişte '' Ucuz mal alacak kadar zengin değilim. '' stratejisi aynen futbolda da geçerli..

İşine yaramayacak topçuya kolay para vermezler. Ama Yetenekli ve işine yarayanı bulunca da parayı gözünü kırpmadan sayarlar..:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt