Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu tinercileri bizim stada sokarsa aysal bey

bavulunu alsin gitsin

bide şöyle bir tehlike var, bence bu heriflerin stadı 1 senede yapmasının mümkünatı yok. en az 3-4 yıl sürecektir bakın görün. muhtemelen başbakanın emriyle olacak bu iş bizde hayır demeyeceğiz. ama illaki vereceksek şartları nasıl olacak onu konuşmak lazım. mesela gelirlerin yarısını bizim almamız ve localar kullanılmamak şartıyla falan olabilir.

Biz inönüde oynadık yıllarca ne bu nefret ne bu kin gelip oynamalılar bence abartıyosunuz

Biz inönüde oynadık yıllarca ne bu nefret ne bu kin gelip oynamalılar bence abartıyosunuz

Zemin kaldıracak mı mesela ? Hadi geçtim taraftarını. Kimse hikaye anlatmasın zemin olayı falan daha çözülmedi. U20 maçları da oynanıyor daha tam olarak düzelmeden. Bunun karı, kışı, yağmuru CL'si, gelirlerse Beşiktaş'ın da Avrupa maçı var.

çarşının verdiği direniş örneğinden sonra ben sıcak bakmaya başladım bu konuya. adamlar belki tüm ülke adına orada herkesten fazla çabaladılar, canlarını tehlikeye attılar. futbolla ne alakası var demeyin, insanlıkla alakası var.

çarşının verdiği direniş örneğinden sonra ben sıcak bakmaya başladım bu konuya. adamlar belki tüm ülke adına orada herkesten fazla çabaladılar, canlarını tehlikeye attılar. futbolla ne alakası var demeyin, insanlıkla alakası var.

Bence ceza da almasınlar. Biz ceza alalım. :o

Zemin kaldıracak mı mesela ? Hadi geçtim taraftarını. Kimse hikaye anlatmasın zemin olayı falan daha çözülmedi. U20 maçları da oynanıyor daha tam olarak düzelmeden. Bunun karı, kışı, yağmuru CL'si, gelirlerse Beşiktaş'ın da Avrupa maçı var.

Dün izledim ispanya maçında zemin gayet düzgündü. Ayrıca avrupa ve derbileri olimpiyatta oynayacaklarmış.

Biz neden Besiktas´a para kazandiriyoruz ki? 1-2 sene evvelinden neden 50.000 kisilik statlarda oynamalarina ve para kazanmalarina izin veriyoruz?

Versinler gelirin yarisini, sonra düsünürüz. Yok öyle 1 sene önceden saglam para kazanmak.

Öyle susup susup birden anlastik demek olmaz. Biz enayi degiliz.

Bende Beşiktaş'ın stadımızda oynamasını istemiyorum.(Hem bizim zeminin durumundan hemde zamanında Olimpiyat stadında oynamamızdan.)

Fakat oynarlarsa yönetim istifa vs. diyecekler çok , görünen o.

Oynarlarsa da 5-6 maçı geçmez.Bu kadar abartmaya gerek yok.

Daha düne kadar yönetim dahil herkes bu olaya karşı iken, medya üzerinden hiçbir tartışma yapılmamışken nasıl oldu da stad olayı kesinleşmiş oldu. Bu da gösteriyor ki tamamen siyasetin müdahalesi ile bize de kabul ettirilmiş. Yoksa ben yönetimin normal şartlarda Böyle bir şeyi kabul edeceğini düşünmüyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Dün izledim ispanya maçında zemin gayet düzgündü. Ayrıca avrupa ve derbileri olimpiyatta oynayacaklarmış.

Televizyondan öyle görünüyor işte, (kupa maçlarına bile gittim geçen sezon), bu sezon da kombinem var. Neden çekelim ki sıkıntıları yine onu anlamıyorum ben ?

Ben komik toprak yolları aşarak ulaştığım Olimpiyat'ta dürbün ve radyo ile maç izlerken beni düşünüyor muydu ayrıca kimse ?

Onlara iyilik edelim derken kendimize niye kötülük edelim?Gitsinler olimpiyatta oynasınlar,sanki boş stat yok da bizim stada kalmışlar tek.

Daha düne kadar yönetim dahil herkes bu olaya karşı iken, medya üzerinden hiçbir tartışma yapılmamışken nasıl oldu da stad olayı kesinleşmiş oldu. Bu da gösteriyor ki tamamen siyasetin müdahalesi ile bize de kabul ettirilmiş. Yoksa ben yönetimin normal şartlarda Böyle bir şeyi kabul edeceğini düşünmüyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

ne siyasetmiş be o siyaset Adnan Öztürk olsaydı zor kabul ettirirdi bunu

Televizyondan öyle görünüyor işte, (kupa maçlarına bile gittim geçen sezon), bu sezon da kombinem var. Neden çekelim ki sıkıntıları yine onu anlamıyorum ben ?

Ben komik toprak yolları aşarak ulaştığım Olimpiyat'ta dürbün ve radyo ile maç izlerken beni düşünüyor muydu ayrıca kimse ?

Benim de var kombinem farkı anlayabilirim merak etme geçen sene oturmamıştı devre arası çim ben araştırdım.

Biz neden Besiktas´a para kazandiriyoruz ki? 1-2 sene evvelinden neden 50.000 kisilik statlarda oynamalarina ve para kazanmalarina izin veriyoruz?

Versinler gelirin yarisini, sonra düsünürüz. Yok öyle 1 sene önceden saglam para kazanmak.

Öyle susup susup birden anlastik demek olmaz. Biz enayi degiliz.

Ayrıca rakip olarak görmüyoruz küçümsüyoruz ya Beşiktaş'ı, birkaç iyi transfer, düzgün bir hocayla iyi bir hava yakaladılar mı, ellerine de temiz statlarda oynama imkanı ve maddi kaynak geçince avantaj yakalamış olacaklar, evimizde oynamaya alışacaklar (anadolu kulüpleri de iyice alışacak Arena'ya)... Bu yönlerden de bakmak lazım.

Herkes takılmış bize rakip olamazlar diye. Muslera'yı falan da verelim bari kaleciye ihtiyaçları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt