Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kadr'ul immense-

muslera

eboue ------ nounkeu ------- chedjou -------- carlinhos

inan ----------------- melo

sneijder

drogba ------- burak -------- fray

Hoca Semih'i bu kadar çabuk yedeğe çekmez ilk olarak...

Ayrıca Kerim çok yetenekli , potansiyelli asla lafım yok ancak henüz 11 için erken bence.

Talip Doğan Karlıbel@TDKARLIBEL 35 sn UEFA disiplin kurulu HAKİMLERİNİN önünde Fenerbahçeliler konuştuk ça daha da batıyorlar.

şu avrupa takımlarına karşı kendi ülke takımını destekleme tek bizim ülkede var galiba. Sanki avrupa takımları toplanıp şu Türkleri ilk önce yenelim falan diyorlar.

Ben her türlü karşıyım Bjk'nin bizim stadımızda oynamasına.

Ben desteklemiyorum ki eğer birşekilde oynayacaklarsa sadece avrupa maçlarında oynasınlar.(az maç olması ve onlar için önemli olmasından dolayı)

Talip Doğan Karlıbel@TDKARLIBEL 2 dk UEFA DİSİPLİN KURULU HAKİMLERİ MOSTUROĞLUNA : " Bur da savunmanızda şike yapmadığınızı söylüyorsunuz. Türkiye de ki CEZA DAVASINDA aldığınızCezaya peki NEDEN itiraz etmediniz. " ?

Ynt: Transfer Nöbeti

dömirören'in gazetesi 2 gündür ipucu veriyor ab olayı ile ilgili beklemeye gerek yok futbolcular dava açmalı kabul etmeyecekler

Aynen oyle bizimkiler hala ne umuyorsa tez zamanda dava acilmali yoksa bu seneyi kaybedecegiz.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

niye ne oldu transferden başka herşey konuşuluyor nöbette

İşte onu diyorum herkes bu bahanenin arkasına sığınmazsa transferden başka birşey konuşulmaz...

Hani birşey derler ya...Herkes kapısının önünü temizlerse sokak tertemiz olur diye o misal.

bu tinercilerden bi türlü kurtulamadık. arkadaş istemiyoruz sizi. yönetim böyle bi hata yaparsa gözümde biter. zaten zemini sıkıntılı olan bi stadımız var iyice oynamaz hale gelir kışa doğru. ayrıca olimpiyat kasımpaşa stadları var çektirip gidip orda oynasınlar. bize her türlü çirkefliği yapıp stadlarına kabul etmeyen kargalara su bile vermemeliyiz.

Talip Doğan Karlıbel@TDKARLIBEL 2 dk UEFA DİSİPLİN KURULU HAKİMLERİ MOSTUROĞLUNA : " Bur da savunmanızda şike yapmadığınızı söylüyorsunuz. Türkiye de ki CEZA DAVASINDA aldığınızCezaya peki NEDEN itiraz etmediniz. " ?

Şu adama inanmayın bence...Dediği tek birşey bile doğru çıkmadı.

Transfer Nöbeti

Bizim yonetim buyumek istiyorsa artik verecek 10/12mil euro bonservisi .. pintilik devri kapanmasi lazim .. getirisi goturusu hesabini iyi yapiyoruz ama sportif basari icin bazen risk alinmasi gerek .. Sen git Yigit/Sercan 5,5 Mil Euro ver ama kendini ust seviyelerde ispatlamis adama paradan kismaya calis ... 12 istiyorlarsa ver 11 al cik .. 8/7 vermek de ne is .

Adamlar drogba'ya 1,5 senelik 10 milyon vermiş, sınayder'e 4,5- 5 vermiş sen pintilik diyorsun. İstiyorsanız birde eğilsinler..

Bu bjklilerde kafa olsaydı samimi olsalardı bizim stat yapılmadan gelip deselerdiki ortak bi stat yapalım inter-milan gibi 70 80 bin kişi olsun böylece daha çok para kazanırız işte o zaman uyardı ama daha statları ne olacak belli değil kesinlikle karşıyım bizim statta oynamalarına zamanında bizi olimpiyata gönderen bjkliler zaten başkan kendi açıkladı aynı şekil gitsinler olimpiyata

Transfer Nöbeti

Doğruysa güzel soru şeetmişler. Cevapta muhtemelen" ııı sey galatasaray şöyle böyle" olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt