Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Farfani az almiyordum takima "COmunio" da :asd:

4407_130227_farfan_drogba_658x370.jpg

en cok Sneijder sevinir buna :asd:

takimda öyle, Burak haric,...öne giden yok. hepsi statik oyuncular bizimkileri...Sneijder bol bol kanatlara pas atar.

Melo Selcuk

Farfan Sneijder XXX

Drogba

olmali sistem

Işıl Alben milli takımda coştu. 3'te 3 üçlük 13 sayı. :ayatollah:

yabancı sınırının değişmesi için fenere 3-5 bi şeyler atmamız lazım ki alperden yedikleri kazığın yarası ufalsın

Farfan'in serbest kalma maddesi 15 milyon euro. Schalke niye 8'e satiyormus? Ayrica cok iddiali olduklarini acikladilar. Üstüne sol kanat'a Farfan kalitesin'de adam alinmaz ise zorlanacaklarini dile getirdiler.

Pek ihtimal vermiyorum. 15 olan futbolcu 8'e kulüp tarafindan birakilacagina ihtimal veremiyorum. Üstelik bu sözler sonrasi.

en cok Sneijder sevinir buna :asd:

takimda öyle, Burak haric,...öne giden yok. hepsi statik oyuncular bizimkileri...Sneijder bol bol kanatlara pas atar.

Melo Selcuk

Farfan Sneijder XXX

Drogba

olmali sistem

Ne yalan söyleyeyim yaşı , piyasası , yetenekleri ve taklalarından dolayı Nani'yi daha çok istiyorum :rolleyes:

Re: Transfer Nöbeti

Farfan'in serbest kalma maddesi 15 milyon euro. Schalke niye 8'e satiyormus? Ayrica cok iddiali olduklarini acikladilar. Üstüne sol kanat'a Farfan kalitesin'de adam alinmaz ise zorlanacaklarini dile getirdiler.

Pek ihtimal vermiyorum. 15 olan futbolcu 8'e kulüp tarafindan birakilacagina ihtimal veremiyorum. Üstelik bu sözler sonrasi.

Basladi gamli baykus

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Valla ben Nani'nin geleceğini düşünüyorum abi , İnşallahta öyle olur , Farfan'ı beğenmemezlik yapamayız maazallah çarpılırız ama , her türlü Nani > Farfan , yaş açısından , piyasa açısından , show açısından , oyun açısından :yenieek:

Muslera

Eboue Semih Chedjou Coentrao

Melo Selçuk

Farfan Sneijder Nani

İbrahimovic​

forvet konusunda çok seçeneğimiz var adam seçemiyorum :D

bu kadro olsun şampiyonlar ligi gelmezse hesabım banlansın net!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt