Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bi sefer türkçe okunuşunu yazdım , poşete koydular adamın adını beende türkçeye en yakın olanını yazdım..:D

Asıl filim; eğer gelirse, GS tv de Squeira nasıl okunur sorusunda kopacak....:troll::troll:

Gökmen ujfalusi yi okuyamıyodu, üstüne şeccu bide bu olursa goy goy a baksen.

ERman ( Gökmenin gazetesini yırtıp, Galatasarayın solbeki diye) dilinden düşürmeyeceeeekkk....:D:D:D

nani galatasaray da

nani kesin bilgidir

nani konusunda ozur dilemek zorunda kalacaksiniz bana kus diyenin ta kendisi kustur aranizzda benden fanatik bi galatasarayli yoktur buna da eminim her turlu kapisirim duydugum seyleri soyluyorum hepsi dogru ciksa baskan ben olurum adi ustunde duyum bana duyuran da salliyor olabilir hepinizi cok seviyorum renktaslarim sariiiiiiiiiiiii

Kimsin lan sen 15 milyon duyumcu var zaten hepsi yazarsa ne olcak ... Doğru olsa nani Galatasaray da yazmazsın Galatasarayımız da yazarsın yada nani bizge gibi.. Hadi naş naş..

biz hiç yetenekli genç futbolcu almıycaz sanırım.wanyamayı alsak keşke..ama biz riske giremeyiz öyle ya..adam barcaya ,juveye karşı döktürmüş ama prekodan farkı yok tabi...biz almayalım southampon alsın,sonra ordan manchestera...

modlari göreve davet ediyorum burda kurallar uygulansin yoksa isin civigi cikiyor

:o

how-to-choose-canary-food.WidePlayer.jpg

afiyet olsun.

kuş bu ya kimse hatırlamıyor mu

transferlerimiz nasıl filan diye sordu 3 5 gece önce, alves i kadlec i filan

o gece nöbette olanlar hatırlar

duyum işine gelirse

nani :)

farfan :)

gibi mesajlar atıp milleti gaza getirmeye çalışıyor, nasıl bi moderasyon varsa ellemiyorlar adamı

yok ya o baska hakan di :D simdi adaminda günahini almayalim

Kuş olan Hakan BARLAK ,

Bu hakan başka hakan

Nani bitmiş

foruma girip transfer nöbeti forumunda 200 üzeri kisi görünce gelisme varmi diye heyecanlanan bir tek ben miyim? transfer olacagi yok ama insan bekliyor iste..

ama bir tarafdan modlari ikna etmis bir cekilde yada ispatlamis duyumlari saglam yerden aldigini diye düsünüyorum hakan albayrak hakinda.

öyle bir sözlem vardi burda yanlis hatirlamiyorsan. duyum veren herkimse modlara veya adminlere neyin nesi oldugunu kanitlamlari gerekdigini söylenmisdi. bilmiyorum yani :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt