Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut gündogan 25 ine gelmiş. gelecegine kefilim diyor ya harbiden. birde 3-4 yili var diyor. insan hayret ediyor.:D

ae51c863ec3090d69843aa54b3a36b86.jpg

Pato 110hafta once aslan resmi paylasmis. Hayirli olsun diyebilir miyiz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bize golcü lazim golcü türk çinli zenci fark etmez topu kontrol edebilsin kaleye donup vurabilsin yeter

Envoyé de mon Nexus 5

niye oynayamasın , olcan çok iyi arapas atıyor bence şu an selçuktan daha iyi.Bugün burak'a attığı pas muhteşemdi , burak kaleciye nişanladı tabii

Bence olcan Kanatlardan iceri girib sut/pas atabilmekde Türkiyede en iyilerinden biri.

Orta sahayi 1-2 mac belki kaldirir amma butün sene kaldiramaz cunkü olcani olcan yapan zaten Kanat özellikleri bence.

Selcuk Olcanda kat daha iyi orta saha icin tabiki Formundan olan Selcuk.

Herkese iyi geceler inşallah yarın kalktığınızda Guarin Pato Tarık Galatasaray da haberlerini okuruz.

kusura bakma takip etmedim o nu öbür ikiliden ne gibi üstün özelligi var

Bugünkü macta dikkatini cekmedi mi? Bu cocuk ben futbolcuyum diye bas bas bagiriyor sahada. Senerden de, Tarik dan da daha iyi. Ileri cikislari, pas alisverisi, defansi iyi hem de daha 19 yasinda olmasina ragmen. Senol Günes Ozanin gelisimi icin muhtesem bir sans.

Zaten milli takima da cagriliyor ikidir. Yakinda Gökhan Gönülün tahtini sallar.

Edit: Sag tarafta hem arkada,hem de önde oynayabiliyor, hem de orta sahanin ortasinda.

Furkani unuttum. Onun asil mevkisi de forvet arkasi. Ama cok yönlü biri, o da hazirlik maclarinda iyi oynamisti. Ama sans bulacak mi muamma.

O da harcanir gider artik.

Ben futblcu olsam Türkiyede yemin ile söylüyorum 25-26 dan önce buyuk takima gitmem cunku Trde malesef genc turk oyuncular harcaniyor.

Anadolu takimlarindan kazik yeyim aliyorlar her sene 3-4 tene ve 1-2 sene sonra Takas da veriyorlar bedavaya.

Gencler saka bi yana bundan sonra sabaha kadar transfer olmaz yatin uyuyun haydi iyi geceler

Sent from my iPhone using Tapatalk

eski marsilyalı melo gelmeden öncede adı çıkıyordu bunun o zaman hiç beğenmiyordum da şimdi patlama yapmış galiba sevillada

Müthiş ötesi oynadı Sevilla da İntere imzaladı biliyordum ben şimdi baktım imza parasinda aç gözlü olmuşlar galiba

Envoyé de mon Nexus 5

Bugünkü macta dikkatini cekmedi mi? Bu cocuk ben futbolcuyum diye bas bas bagiriyor sahada. Senerden de, Tarik dan da daha iyi. Ileri cikislari, pas alisverisi, defansi iyi hem de daha 19 yasinda olmasina ragmen. Senol Günes Ozanin gelisimi icin muhtesem bir sans.

Zaten milli takima da cagriliyor ikidir. Yakinda Gökhan Gönülün tahtini sallar.

dogrusunu demek gerekirse Bursasporunun fernandao ve volkanin veyseli madara ettigi 2 hareketlerinden sonra pek bi halt görmedim onlarda.Bir iki maclarina bakarim bi Bursasporun senin hatirina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt