Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomise kim ağlamışki?? yahut tulunun futbolda hangi yeterliliği ve başarısı varmışda biz bilmiyoruz??

Tulun u savunmak bana düşmez, antipatiğin önde gideninden bana ne de...

Devre arası transferlerden Telles (O da sadece ödeme planı vs) dışında hiçbiriyle alakası olmadığını söyledi adam, aksine bir iddiayada rastlamadım, sorsam ''Hepsi Tulun un eseri'' dersin...

Kulübün kadrolu ''Günah keçisi'' diye mimlenmiş bir kere!...Keşke en büyük sorunumuz Tulun olsaydı, ortada yönetim namına birşey yok, başkan değişiğin biri; hangi konuda ciddi, hangisinde dalga geçiyor belli değil, tutarlılık hak getire...

Olaylara iyimser yaklaşan biri olmama rağmen gidişatı iyi görmüyorum, maalesef...

seten tırtosunun son zamanlarda dedikleri tutuyo mu,mbia için başkanla konuşmuş alaka yok demiş.

tarık kardeşimiz açık oyuncusu imiş ,orada bir iş yapamayınca ve eskişehirin beke ihtiyacı olunca bu kardeşimizi bekde (solbekde ) oynatmışlar,hızı ile idare etmeye çalışırken ,kademe,hava topu ve defansif akıl sıfırda imiş sonra bu kardeşimizi kakalamaya takım ararken bizim sivri zekalı yönetimimiz bu muhteşem bekin farkına varmışşşşşş...

YÖNETim saçmaliyorda senin önerdigin paşaya giden sag bege noldu abi. yaşiyormu o

Benim anlamadigim transferlerdeki tutarsizlik. Eger konusulan isimler dogru ise Pato gibi genc, kariyeri elit seviyeye cikmis ancak sonrasinda dususe gecmis bir oyuncunun alternatifi nasil Pandev olur. Pato su an form dusuklugu yasiyor ancak hala cok genc. Diger isimler gibi elinde patlama sansi daha az.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

BwUoY8qCEAA-vmx.jpg:large

yektayla selçuk yerine daha dinamik güçlü orta sahalara ihtiyacımız var

1090308_Galatasaray_SK.jpg

Sinan

Chedjou

Telles

Yekta

Olcan

Bruma

Umut

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt