Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Song inşallah West Ham'ı tercih etmez.. Ünal Başgan sabrımız taştı artık KAP şu adamı!

---Sneijder - Qral - Olcan

---Xelçuk - Song - Melo

Balta - Zan - Ched - Veysel

---------------Nando

Yabanci forvet alirsak, ev maçlarda Bolat oynar ve Burak yerine yabanci forvet oynar

Balta cok agir artik bekte is yapacagini sanmiyorum. Oraya da yerli takviyesi yapilmali o zaman.

Sent from my iPhone using Tapatalk

selamun aleykum,hayırlı nöbetler

2009 dan beri ilk kez gece nöbetine iştirak ediyorum

songgggggggg

Bizim ekip brezilyada biz song campbell doumbia balanta bekliyoruz bence cok baska isimler de olabilir cok kaptirmayin bu isimlere kendinizi bana kalsa bu sartlarda bu sekilde transfer kulube ihanettir hic yapilmamali fakat yonetim kendini kurtarip hocaya ihaleyi birakma pesinde

goal.com un haberine gore Alex Song bugun Ingiltere'ye gidiyormus hem tedavi olmaya hem de West Ham ile anlasma imzalamaya.

Hazır Superonline'ya geçmişken bir oyun indireyimde nöbette sıkılmayak sonra :P

lan bu 3 puan sallıyomu

burayı okuyup mu haber yapmıslar

song diyor pato diyor

oha

Coook. Yerli iyi bi stoper + her iki bekte de oynayabilecek yerli bek de lazim bu takima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Altyapidan 2-3 Arda kadar yetenekli oyuncu çiksaydi sorunlarin bir kismisini cözerdi ama o da yok, Aydin ve Emre Ç gibi senelerin yedek oyuncularla devam ediyoruz.

Umarim Vatansever elimizde patlamaz

Song alınmazsa hayal kırıklığı olur benim için. Beklentiye girdim dünden beri.

Deplasman maçlarında kalede Sinan oynar heralde. Sonuçta golü orda bir an önce bulmak önemli. O yabancı hakkını ileriden yana kullanıp sonuca ulaşmaya çalışırız muhtemelen. İçerde zaten yeriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt