Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal : Genç dinamik kendisini ispatlamaya çalışan genç bir delikanlı ile anlaşmak üzereyiz.

twitterda gördüm şimdi bu açıklamayı ne derece doğru bilmiyorum ama bu kadar genç vurguladığına göre 21-22 yasında biri geliyor kim var o yaşlarda gündemde beyler

pandev :cool-78: yok öyle bi genç en genci pato gerçi ciriro mu bi isim çıkmıştı

kendini ispatlamaya çalışan lafı pato için uygun, cl faktörü falanda var brezilya ligi sarmaz o yaşlarda pato olabilir aslında

yalnız burak dün iyi oynadı. hiç değilse kafa toplarına cıktı ve orda faul kazandık top bizde kaldı . normalde sürekli faul yapardı . kafa toplarına cıkmazdı . duvar olamazdı ama dün serviste yaptı etrafa . zaten ilk gol öyle geldi

Forvet transferinden çok ortasahaya transferi istiyorum. Bizim en büyük sorunumuz ortasahada top tutamamak ve topu çok yavaş oynamamız iyi bir ortasahayla melo yabancı transfer sneijderle birlikte bu sorunu bir nebze aşarız gibime geliyor.

Bu son dakikalara kadar bekleme falan transfer konusunda Ünal başkan da Adnan Polat'a benzemeye başladı..

muslera melo sneijder chedjou şimdi bu 4ü banko yazıyoruz telles bruma gelecek olan forvetten birini yazacaz bide bide üstüne yabancı orta saha gelirse nerde oynayacak çok merak ediyorum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bIlgnNIqOpE[/media]

sarmaz oralar senı gel aslanım :cool-96:

Pato hayirli olsun diyebilir miyiz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Demiyelim kime boyle dediysek gitti elimizden uctu gitti insallah sacma sapan bitik oyuncuyu almaktan ya da yenicarruscalari almaktan kaciniriz:) herkes inler diyo acaba inler gundemimizde mi ki hiç bir yerde gormedim sadece burda ismi geçiyor snerji mi yaratilmak isteniyor:) almeida o snerjiden supriz olarak cikmasinda:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt