Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer mransfer yok

birakin gidin ya

nobete girmiyorum artik allah belanizi vermesin emi

10600538_10152399253916843_1729101704309090027_n.jpg

"%İşte habercilik, işte Stadyum farkı! Galatasaray hangi yıldızı transfer ediyor? Sadece Stadyum'a konuştu! Bu akşam 21.30'u bekleyin"

tapatalk

Yönetim bizle dalga geciyor kesinlikle. Ne oldu Aysal Efendi? Hani son günlerde oyuncu ucuz oluyordu?

Aklini aliyor simdi kulüpler dimi? Bide stratejini cümle aleme duyurarak, müthis bir zeka örnegi sergiledin. Bravo sana.

32 saat içinde Pato, Gökhan İnler ve Tarık'ı alıp tüm yılımızı kurtarabiliriz. Çıkmamış candan umut kesilmez.

O değilde Hakan Çalhanoğlu'nu alsaydık çok rahattık bee

15m euro ya gitti yanılmıyorsam, bizim yönetim ucuza alırız mantığıyla transferi son güne bırakan bir zihniyete sahip. Böyle bir vizyona sahip değil kardeş boşuna ah vah demeye gerek yok. Böyle transferler yapamayız. Biz Ontivero, salih, yiğit, sercan, hajrovic gibi ucuz adam alıp, tüm paramızı car cur ederiz. Ya arkadaş 20 tane adam alacağına 2 senede, adam gibi bir ekiple eksiklerini belirle transfer listesi yap ve bu adamları 6 ay -1 sene izle ve nokta transferi için zorla 5 tane adam al direk katkı versin. Yok bizde böyle işler karambole manager önerecek sn gün elde kalanlarla idare edecez. Bence transfer bile olmayacak o moda getirdiler zaten.

Gökhan Inler, Napoli'de yedek oyuncu konumunda suan. 5-6 milyon gibi bir rakama verebilirler istersek.

Sampiyonlar Ligi ön eleme maclarinda yedek oturdu, 1 dakika bile forma giymedi.

Haldun Üstünel ‏@UstunelHaldun 1 sa.

Galatasaray taraftarını çok özlediğimi bilmenizi istiyorum ama hala tekrar yöneticiliğe dönüp dönmemekte kararsızım

1. 05:12 - 31 Ağu 2014 · Detaylar

" data-retweeter="AslanCephesi" data-you-follow="false" data-you-block="false" style="position: relative; min-height: 51px; padding: 9px 12px; border-bottom-width: 0px; cursor: pointer;">

AslanCephesi tarafından retweetlendi

Haldun Üstünel ‏@UstunelHaldun 51 dk.

Futbolcuları,hocayı ve Başkan'ı tabiki eleştiri hakkına sahipsiniz ama şuan birlik ve beraberlik zamanı lütfen unutmayın..

1. 05:25 - 31 Ağu 2014 · Detaylar

" data-retweeter="AslanCephesi" data-you-follow="false" data-you-block="false" style="position: relative; min-height: 51px; padding: 9px 12px; border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(225, 232, 237); cursor: pointer; border-top-left-radius: 6px; border-top-right-radius: 6px; border-bottom-right-radius: 0px; border-bottom-left-radius: 0px;">

AslanCephesi tarafından retweetlendi

Haldun Üstünel ‏@UstunelHaldun 39 dk.

Sabri Galatasaray için çok büyük değerdir alt yapımızdan gelen bir futbolcudur ama alınan bir karar var ve ona saygı duymak gerekir

Haldun Üstünel ‏@UstunelHaldun 11 dk.

Transfer olacak merak etmeyin takım çok daha iyi olacak elimizde çok kaliteli yerli ve yabacı futbolcular var yeter ki sizler inanın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt