Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzemaili fena adam değil ama İnler, Mbia gibi alternatiflerin daha farklı avantajları var.

İnler: Aralarında en kalitelisi ve yerli

Mbia: Yedek kalabilecek, stoper oynayabilecek joker adam

Dzemaili gelmesi demek 4-3-3'e geçme ön tarafı Sneijder-Olcan-Burak yapmak demek. Bu da santrafor gelmeyecek demek.

Selçuk ve Telles olmaz 11 de, 4-2-3-1 devam edilir...

Hamsik i alim bari ya ne garip yonetim o ne ya dzemali

Fena gömüyor ama uzaktan.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WX7e7Wfjunc[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zH4F0-dlzdA[/media]

Dzemaili'nin 2014 DK'da frikikten Fransa'ya attığı gol

Renktas yabanci sinirlamasindan dolayi istemiyoruz sadece nasil oynatcaz ki bu adamlari

Muslera

Chedjou

Melo

Bruma

Wes

Al 5 oldu hangi ikiyi kesicez

Bazen Chedjou oturup Dzemali oynar bazen Telles kesilip Pandev oynar oda Prandelli'nin işi kardeşim ne kadar alternatifli kaliteli kadro olursa o kadar rahat hedefe varırız bazı oyuncuların yerlerine alternatifin olmaması adamların formunu düşürüyor mesela Selçuk kesinlikle 11'i haketmiyor ama her maç oynamak zorunda oraya koyacan bir ortasahada daha rekabeti arttıracaksın..

Cemaili yi transfer eden yönetim haftaya kongre kararı alsın

Selçuk Şahin > Dzemaili

Pandev ayrı bi kazık zaten

Çöp toplamaktan bıkmadınız mı yahu bunlarla mı çıkacaksın Dortmundun karşısına

Almayın kimseyi daha mantıklı

Renktaş yok artık ya. Biri der Pandev semih şentürk ün bir tık üstü, sen dersin Selçuk şahin > dzemaili...

Garipsiniz cidden. Hiç futbol izlemeseniz ancak böyle yorumlar yapılabilir herhalde.

Ben ikisini de pek bilmiyorum ama gene insanların yarisi less istifa, yarisi çok iyi hamle diyor :D

Bi gelsinler görelim bakalım. Şahsen stoper yerine orta saha alınmasına sevindim isimden bağımsız.

Tarık da transfer sürecinde.tepki topladı ama faydalı olacak bence.

-Tapatalk-

Son dakikada saçma sapan 3 transfere gereksiz paralar verip kadromuza nur topu gibi 3 çöp daha katacak olma ihtimalimizden korkuyorum:(

[attachment=12987:BwXz9zaIcAEjSrt.png]

Ekli dosyalar

• BwXz9zaIcAEjSrt.webp
    BwXz9zaIcAEjSrt.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 314
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt