Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#BLERIM DZEMAILI
148.png
223.png

bmiCR.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HBrCAsvyi3k[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zDu3PQJXZwA[/media]

bu dzemali çalim atabiliyor iyiymiş. oyun görüşü nasil. onuda görmem lazim.

#GORAN PANDEV
100.png

adzi9.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=COsRl_zI2iY[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7fQA3qWKWJY[/media]
bu dzemali çalim atabiliyor iyiymiş. oyun görüşü nasil. onuda görmem lazim.

muslera chedjou melo sneijder banko değişmez burak ve selçuk'un da kesilmeyeceği açık.

Bence iyi bir CL kadrosu olustu simdi. Mücadeleci, kosan ve pas yapan bir takim.

Ayrica kontraatak yapmaya müsait bir kadro olusturuk.

Iste Tarik Camdal´dan verim almaliyiz ki takim kusursuz islesin.

Dzemaili Melo Selcuk orta sahasi Dortmund gibi takimlara karsilik verir. Bruma Sneijder Pandev Olcan vs kontratak.

Prandelli gibi iyi bir hoca. Hayirlisi. Insallah iyi olur

melo cezalı veya sakat olduğunda alternatif isim yoktu artık var yani sanırım daha resmileşmedi. sınayderi'i oyundan çıkardığımızda veya olmadığında orta alanda oynatacak adam sıkıntısı çekiyorduk artık yok. hiç olmadı sınayder sakat/ cezalı olduğunda kanatlarını bruma pandev yapabilirsin. o da olmadı kanatları bruma-olcan forveti pandev yaparsın.

beyler yabanci sinir 5+3 mu yada 5+3+1 bir mi?

5+3 ise sanirim bir yabanci daha gondermeliyiz Dzemaili ve Pandev gelirse.

Umut Gündogan Eses de patlama yasabilir diye düsünüyorum. Umarim geri alma opsiyonu falan vardir. Yoksa 2-3 sene sonra da bunu almaya kalkariz 3-4 Milyona.

İyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ama olur ise gideceği eskişehirde dahi oynayabileceğini düşünmüyorum ,

bakalım zaman gösterecek ...

evet galatasarayda oynayamayacağını bildiğimden bakma izlem gayretinde bile bulunmadım ama nedense doumbianın yüzünde kaç kıl olduğunu hatırlıyorum nedense :) fener weboyu aldığında sen korktunmu ben korkmadım rakiplerimizde korkmaz anladınmı

abi valla nededin çözemedim. neyse hemen parlama saygilar:D

Elmander ile Pandev'in ne alakası var? :) Farklı tarzda oyuncular.

+ Pandev'i sol açığa yazıp, yardımcı forvet olarak da oynatabiliriz.(Geçen sezon Burak'ı sağa kaydırmamız gibi)

Ne bileyim. Elmander etkisi görürüz diyenler var :)

Burak'ı sağa kaydırdık da ne oldu bro. Verim düşüklüğünden öteye gitmedi. Campbell doğru isimdi destekledim. Pato doğru isimdi destekledim. Pandev. Yanlış geliyor bana. Henüz biten bir şey yokmuş. Umarım bitmez de, çünkü Pandevin gelmesi kesilecek oyuncuları geçtim, takımın verimini düşürür. Hızlı oynamaya çalışan bir takıma, hantal biri geliyor. Böyle bakmak lazım. Sneijder gibi bir topçumuz var. Kanatsız oynatıyoruz.

Pandevi son sene takip etmedim hiç. Muhtemelen 5-6 gol ortalamasıyla oynamıştır. Bu ortalamayı sana Almeida da yapabilir. top indirir, top saklar, rakip savunmayı kendiyle beraber çeker, alan açar. bunlar yardımcı forvetin görevlerinden bir kaçı. İhtiyacımız olan tip pandev değil ne yazık ki. Camp Pato tarzı biri, hem hızlı, hem hücumun her yerinde verim düşüklüğü yaşamadan oynayabilecek biri lazım.

Pandev iyi transfer olabilir. iyi diyenleri de anlarım ama doğru hamle değil. Nokta dediğimiz tabire uymaz.

Dzemaili transferi Selçukun performansını da etkileyecektir. Yusuf yusuf olmaya başlasın şimdiden.

Dzemailinin adını ilk kez duyanlar gelmiş eleştiri yapıyor. Ne bekliyorsunuz Xabi Alonso mu? Bayerne gitti o!!!!

bu herkesin atıp tuttuğu pandev bildiğimiz inter'de sneijder ile yardıran pandev dimi ? sanki mersin idman yurdu'ndan transfer yapıyoruz gibi hissettim yorumları okuyunca :)

pandev bu ligde cok faydalı olur, hayırlı olsun .. pato 5 para etmez

gidip son anda aynı takımdan yapılan birden fazla transferlere herzaman kuşkuyla bakılmalıdır, çünkü üzerine derin bi analiz yapılmayıp alındıkları ortadadır.ben sahada verecekleri katkıyı görmeden bişey demeyeceğim ama yine bi katkı sağlamazsa bu transferler, yönetim bu kez en ağır lafları hakeder.

her transfer döneminde berbatov gelecek diye korkarken aynı hemşerisi sayılan pandev geldi neyse aslan olduysa artık bize alkışlamak düşer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt