Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev: 8 gol, 8 asist, 1895 dakika, yani her 118 dakikada 1 gol veya asist yapmis, skora etki etmis.

Almeida: 15 gol, 5 asist, 2466 dakika, yani her 123 dakikada 1 gol veya asist yapmis.

Matematik guzel sey, tavsiye ederim.

zorla yazdırıyosunuz insana

burak yılmaz

178 maç 109 gol 31 asist :D

...........................muslera...............................

tarık............chedjou........semih...............telles

............................melo..................................

..........................dzemali...............................

bruma....................sneijder....................pandev

..........................burak.....................................

allah belanı versin tüpcü

"valla ben takımda kalmasını istiyordum hücumda çok etkili uzaktan inanılmaz vuruyor o konuda dünyada en iyisi bence çok kötü oldu.ama yabancı sınırı olması da ayrı tabi tam kullanamayacaklar

Asıl kötü olan Pandev çok zeki ve tecrübeli ne yapacağını biliyor zamanın makedon Henry si
frown.png
Çok severdim pandev i yanlış takıma gitti kalsana be takımda"

12Numara.org

[attachment=12995:asda.jpg]

:asd:

Ekli dosyalar

• asda.webp
    asda.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 311
eboue gayet iyi katkı vardı 2 sene ama miadını doldurdu artık yapacak bişey yok. bide o şakşakladığın arkadaş boş boş yazıcağına, drogba nın 36 yaşında olduğunu ve hangi gelecekte oynayacağını o kalitede daha genç kimi alabileceğimizi, nadir olsa da alabildiğimiz brumanın melo,sneijder,muslera,chedjoue gibi yeteneksiz ve seneye bavulunu toplayacak ! adamların banko olduğu bir takımda ve 5+3 de nasıl yedek olmadan oynayacağını olmazsa o kalitede hangi yerlileri alıp geleceğin takımını kuracacağımızı bi anlatsın.
arkadaşın yorumunu beğenmek şakşaklamakmı oluyor nasıl bir anlayış bu ?

Bruma hertürlü oynar merak etme. CL´de hepsi oynar, ligde de iyi olan oynasin, bizi igilendirmez.

Derin kadrodan niye cekiniyoruz ki? Otursunlar kardesim, bize ne? Adam gibi oynasinlar, kapsinlar formayi.

3 kulvarda derin kadro sart. Gerekirse POandev de oturur, Dzemaili de oturur, Selcuk, Burak, Olcan da oturur.

Burasi Galatasaray

Problem derin kadro değil. Yabancı sınırı olduğu sürece derin kadro olsa ne olacak ?

6 maç oynanacak clde oynasa ne olacak, ki o maçlara da kesin 11 başlayacağı meçhul.

Ligde anca 60'dan sonra girer. Bruma sonradan girdiğinde ne kendini geliştirir, ne de takıma katkı sağlar.

Ya herseyin altinda bir bit yenigi aramayin. Sakatlar falan mi diyen var. Lan iki futbolcu birden mi cürük olacak?

Napoli gecen sene Sampiyonlar Ligine katildi ve transfere baya bir para harcadi. Bu sezon katilamadilar. Italyada futbol takimlari mali sorunlar yasiyor.

Bunlarin da mali sorunlari olabilir. Zaten iki adamin da bir sene kontrati kalmis. Satalim,yillik ücretlerinden kurtulalim ve biraz da para kazanalim düsüncesi ile yola cikmis olma ihtimalleri yüksek bence.

"valla ben takımda kalmasını istiyordum hücumda çok etkili uzaktan inanılmaz vuruyor o konuda dünyada en iyisi bence çok kötü oldu.ama yabancı sınırı olması da ayrı tabi tam kullanamayacaklar

Asıl kötü olan Pandev çok zeki ve tecrübeli ne yapacağını biliyor zamanın makedon Henry si
frown.png
Çok severdim pandev i yanlış takıma gitti kalsana be takımda"

12Numara.org

sanki futboldan cok anliyolarda gidip ordan alinti yapiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt