Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renkdas onemlı noktayı kacırıyorsun :D nereye taktın sen

Benim bildiğim Prandelli yarın şu kadro ile çıkar:

-------------------Muslera-------------------

Veysel----Chedjou----Semih----Hakan

--------------Melo------Selçuk-------------

Olcan----------Sneijder---------Bruma

-------------------Burak--------------------

Farklı bir kadro ile çıkma ihtimali, dizilişini değiştirmediği sürece, yok.

BwPGq7aCEAAogQt.jpg

arkadaslar butun avrupa basini songun west ham, tottenham veya liverpooldan birine gidecegini yaziyor. Bizle ilgili bir tane haber goremedim yabanci basinda. Biz niye bu kadar heyecanlandik song diye.

Bizi bu denemeler yakacak..

Ya hocam ideal 11 in belli işde neyini zorluyorsun ya . Anlamıyorum.

Mancini gibi sende şapkadan tavşan çıkarmaya çalısıosun.

Mancinide 1-2 kötü sonuçla ne yapacağını şaşırdı tüm taktiği topçuları deneme tahtasına çevirdi.

Bu 11 de yerinden oynayacak 3 kişi belli ched-telles-bruma

yektaymış yasinmiş bunlar ancak opsiyon 2. yarı için...

Ne olur ısrar et şu brumada su 11 de

transfer calısmalarını neye gore yaptgımız ve neden veto edıldıgı sorusunuda gectım hadı..madem 3 4 oyuncu yollanıp 2 3 ısım alınacak neden son gun beklendı? bekledıklerı clden elenen bjkden gelen 3.3m euro mu? yoksa fener maglubıyetı mı? off ulan off bı klup yonetmek bu kadar mı zor arkadas ya...

Keşke yarın bu 11 le çıksaydık enerjim yüzde yüz olurdu

Muslera-tarık-semih-zan-balta-melo-song-olcan-sneıjder-hamit-pato

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizi bu denemeler yakacak..

Ya hocam ideal 11 in belli işde neyini zorluyorsun ya . Anlamıyorum.

Mancini gibi sende şapkadan tavşan çıkarmaya çalısıosun.

Mancinide 1-2 kötü sonuçla ne yapacağını şaşırdı tüm taktiği topçuları deneme tahtasına çevirdi.

Bu 11 de yerinden oynayacak 3 kişi belli ched-telles-bruma

yektaymış yasinmiş bunlar ancak opsiyon 2. yarı için...

Ne olur ısrar et şu brumada su 11 de

Aslında bu kadro ligte gayet iyi iş yapar. İshak alınsaydı keşke. Bu kadro bir form tutarsa kimse tutamaz.

Muslera

Veysel Semih Chedjou Hakan (İshak alınmalıydı)

Melo Selçuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak​

Aslında bu kadro ligte gayet iyi iş yapar. İshak alınsaydı keşke. Bu kadro bir form tutarsa kimse tutamaz.

Muslera

Veysel Semih Chedjou Hakan (İshak alınmalıydı)

Melo Selçuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak

Zaten bu sene ideal kadromuz, Bruma, Olcan, Sneijder sık sık rotasyona uğrayabilir, bu olacak.Prandelli takıma göre en uygun ve işe yarar taktiği yapabilecek yegane hocalardandır.

bruma yerine yektayı oynatırsa prandelli biter benim için

Aslinda bu yil transferler cok acik bir sekilde yerli kalitesini artirmaya yönelik olmaliydi!

Ömer Toprak

Nuri Sahin/ Gökhan Inler den biri

Olcan Adin

Mevlüt Erding

Böylece bu mevkilerde en iyi türklerden birini transfer etmis olurduk (Mesut Özil, Ilkay Gündogan, Emre Can, Arda Turan gibi imkansiz transferler de degil bunlar)

18 kadromuz da böyle olurdu

1088852_Galatasaray_SK.jpg

5+3 bence büyük sacmalik, +3 cok tehlikeli. Tamam sezon uzun sakatlik ve ceza durumlari olabilir, ama olmadiginda o yabancilari idare etmek cok zor. Örnek olarak süper kupada Yasin dökülüyordu, Bruma girecek ama yabanci sinirina takiliyor onun icin Sneijder cikiyor Yekta giriyor ayni anda. Yani +3 yabanci bulundurursak bu durumu daha cok yasariz.

+3 anca akilli bir sekilde kullanilir ise faydali olur, degilse her türlü sacmalik. Örnek kalecimiz yabanci, onun yedegi de +3 yabanci olabilir. Tek forvet yabanci oynatiyoruz onun yedegi de yabanci +3 olabilir. Iki kanatimiz yabanci olur onlarin yedegi +3 yabanci olur... mantikli örnekler böyle cogaltilabilir. Malesef biz böyle planli hareket etmiyoruz, karambole transfer yapiliyor kac dönemdir, yabanci siniri 2 yildir bilindigi halde.

Aslinda bu yil transferler cok acik bir sekilde yerli kalitesini artirmaya yönelik olmaliydi!

Ömer Toprak

Nuri Sahin/ Gökhan Inler den biri

Olcan Adin

Mevlüt Erding

Böylece bu mevkilerde en iyi türklerden birini transfer etmis olurduk (Mesut Özil, Ilkay Gündogan, Emre Can, Arda Turan gibi imkansiz transferler de degil bunlar)

18 kadromuz da böyle olurdu

1088852_Galatasaray_SK.jpg

5+3 bence büyük sacmalik, +3 cok tehlikeli. Tamam sezon uzun sakatlik ve ceza durumlari olabilir, ama olmadiginda o yabancilari idare etmek cok zor. Örnek olarak süper kupada Yasin dökülüyordu, Bruma girecek ama yabanci sinirina takiliyor onun icin Sneijder cikiyor Yekta giriyor ayni anda. Yani +3 yabanci bulundurursak bu durumu daha cok yasariz.

+3 anca akilli bir sekilde kullanilir ise faydali olur, degilse her türlü sacmalik. Örnek kalecimiz yabanci, onun yedegi de +3 yabanci olabilir. Tek forvet yabanci oynatiyoruz onun yedegi de yabanci +3 olabilir. Iki kanatimiz yabanci olur onlarin yedegi +3 yabanci olur... mantikli örnekler böyle cogaltilabilir. Malesef biz böyle planli hareket etmiyoruz, karambole transfer yapiliyor kac dönemdir, yabanci siniri 2 yildir bilindigi halde.

Keşke dediğin isimler alınsa ama bütçe yoktu fazla, bu sene böyle oldu artık

Eğer bu kadro form tutarsa ligin favorisi oluruz.

Form elbette tutarlar da özellikle hocanın denediği geride bekleyip hızlı kontralara çıkabilme yeteneğini kazanırlarsa, gruplarda da çok can yakarız.Türkiye'de hiçbir zaman Avrupai kontra ataklara çıkabilen bir takım olmadı.Geride sağlam durup, ileride hızlıca işini yapan bir takım olabilirsek.Ligin tozunu atarız.

*S: Support,*D: Defence,*A: Attack

Savunurken şu şekilde:

------------X-----------

D-----D-------D-----D

D----D---S----D----D

-----------A------------

Hücum ederken ise şu şekilde:

------------X-----------

X-----X-------X-----X

----------D-------------

-----------------S-----

S----------S-----------

--------A-------------A

pozisyon alabilsek.Uzun toplar ile kanatları ya da santraforumuzu ceza sahası önünde rakibin dengesiz olduğu bir anda topla buluşturabilsek, harika bir sezon geçiririz.Chelsea'nin oyun stiline benziyor birazcık.

Beyler şimdi sıkıntıdan 3 tane kağıda sırasıyla Song, Doumbia, Tarık yazdım bi tanesini çektim Tarık çıktı içinden. :nightmare:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt