Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be bizim Nancy gazetesindeki resime bakin
da2enu4u.jpg

Envoyé de mon Nexus 5

Bruma beklenenin çok gerisinde olduğundan prandelli almıştır pandevi. Bruma şu an 11 oynayacak seviyede değil oyun zekası gol yeteneği çok zayıf muhtemelen pandev burak oynar. Bruma bursada asist yaptı ama ben misal orda dripling yapmasını beklerdim adam eksiltme özelliği şu an iyi değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ahah yani devam etseydide çalımlayarak golü atsaydı 2 tanemi yazacaklardı pnp?

Muslera

Tarık-Chedjou-Semih-Telles

Dzemaili

Selçuk-Melo

Sneijder

Pandev-Burak

Cl kadrosu bruma ve olcana yazık olacak​

Lig muhtemel 11;

1091285_Galatasaray_SK.jpg

Pandev <-> Bruma

Wesley <-> Dzemaili

Chedjou <-> Telles ( Hakan'ın solbekte aksaması durumunda maç içinde yapılabilir)

CL muhtemel 11;

1091292_Galatasaray_SK.jpg

Selçuk <-> Bruma

transfer işi de bittiğine göre artık SPONSOR belli olmalı sponsor nöbeti sayfası açılmalı :D :) :)

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 44 sn.

Goran Pandev: "Taraftarını biliyorum. Şöhretlerini dünya biliyor. O tribünlere gidip Duydunuz mu beni demek için çıldırıyorum şu an."

adam gelmeden costu beyler

gollerini atıp elllerini kulaklarına götürüp sergenvari yelkenler fora hareketini görmek icin sabırsızlanıyorum goran basgan

Muslera

Tarık Chedjou Semih Hakan

Selçuk Melo

Olcan Sneijder Yasin

Pandev

veya

Muslera

Veysel Semih Hakan Tarık

Melo

Dzemaili Selçuk

Pandev Bruma

Burak

ŞL

Muslera

Tarık Chedjou Semih Telles

Dzemaili Melo

Pandev Sneijder Bruma

Burak

Ve daha bir sürü rotasyona açık, dizilişi hocanın rakibe göre, oyuncu formlarına göre uyarlayabileceği ilk 11'ler kenarda bekleyeek hazır ve yetenekli rotasyon oyuncuları.Güzel kadro oldu "+3"ten sonuna kadar faydalanabileceğiz böylece.​

Eses maçında Tarık 11 oynayabilir bence. Pandev ve Dzemali +3 de olur muhtemelen

31 Ağustos'a kadar Pandev ve Blerim adlı iki topçuyu bekledik, hayır bu kadar zormu bu adamları transfer etmek :(

maalesef bizde sifir planlama oldugu icin boyle.

yoksa her sey kolay.

bizde habire ya transfer icin toplaniliyor (3 gun filan boyle sacma seylere harcaniyor). yok habire yabanci ulkelere gidiliyor, oralarda toplaniliyor filan, vs.

zannedersinki 1970'lerde yasiyoruz.

artik e-mail, skype, internet filan var ama bizimkilerin haberi yok galiba.

hoca rapor hazirlar, yapar listeyi gonderir yonetime, yonetimde hocaya geri doner ve alabileceklerini soyler. bulusmaya bile gerek yok artik. sonrada gidersin internet uzerinden teklif yaparsin.

ya artik milyar dolarlik ithalat ihracatlar internet, e-mail, skype uzerinden yapiliyor. biz hala floryada toplanalim, baska ulkelere gidip orta toplanti filan yapalim. sacma sapan seyler pesindeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt