Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB Ömer Toprak'ı istemiş olmamış. Başka transfer yapmayacaklarmış.

tapatalk

yazdigim kadroda hangi türkü kesersin?

bence tarik ve veyselde tellesden daha iyi

Koray Chedjoudan daha iyi

ilerde Burakdan baska forvetimiz yok

Olcan kesinikle oynamasi lazim

birtek Selcukda emin degilim ama bir takimin kaptanida öyle hemen kesemezsin...

Koray kaç maç oynadi di da Ched den daha iyi miş?

Ileride Pandev var

Telles kötü dönem geçirirse bile o yaş da normaldir. Genelde yetenekli çocuk e Veysel ve Tarikdan daha potansiyeli biri oldugunu düsünüyorum.

Üstelik Bruma diye elemanimiz var daha, onun için Olcani bile feda ederim.

Koray kaç maç oynadi di da Ched den daha iyi miş?

Ileride Pandev var

Telles kötü dönem geçirirse bile o yaş da normaldir. Genelde yetenekli çocuk e Veysel ve Tarikdan daha potansiyeli biri oldugunu düsünüyorum.

Üstelik Bruma diye elemanimiz var daha, onun için Olcani bile feda ederim.

Pandev kanatlarda daha yararli degilmi

Tarikda genc ve bence Telles Tarikdan potansiyeli degil

bizim en etkili silahimiz Olcan olacak bu sene, bana sorarsan Olcan hickimse icin feda edilmemeli...

Forvet alındığına göre ilk iş Burak'a GS forması tapulu malı olmadığını göstermek için yedek kulübesine hadi bakalım uslu uslu otur demek olmalı.

Benjamin Stambouli > Tottenham

tapatalk

Pandev ve Sneijder birbirini tanıyan ve iyi anlaşan oyuncular en çokta bu iyi oldu. Ayrıca Pandev defansif özellikleride iyi bi oyuncu geriye yardım eder mücadele eder oyun görüşü iyidir kendini unutturur boşa kaçar arkadaşlarına boş alan açar o yüzden Sneijderin veya kanat oyuncularının gol yüzdesini yükseltir..

Bir de şuna göz atmakta fayda var. Mourinhonun o efsanevi İnteri şu şekildeydi..

Pandev Milito Eto'o

Sneijder

Eto'o ve Pandev arasında sağa sola kaymalar oluyordu mesela Şampiyonlar Ligi finalinde Pandev sağ taraftan girip Sol ayağıyla golü atmıştı 3-2 olmuştu. 1+1 yıllık sözleşme ve bu paraya çok iyi transfer yönetimi kutluyorum..

Falcao zu Manu?

tapatalk

bu dönemdeki en bos transferimiz yasin oldu

sinanı aldık onu da oynatamayacagız,son gün biyerlere kiralayalım bu adamı

BwbsTGzCMAAzkxR.png

Off off harika olmuş. :ka19:

Bu elimizdeki adamlardan ses yok mu? Engin, Yiğit, Sabri, Aydın vs. takımda mı kalacaklar?

Pandev ve Sneijder birbirini tanıyan ve iyi anlaşan oyuncular en çokta bu iyi oldu. Ayrıca Pandev defansif özellikleride iyi bi oyuncu geriye yardım eder mücadele eder oyun görüşü iyidir kendini unutturur boşa kaçar arkadaşlarına boş alan açar o yüzden Sneijderin veya kanat oyuncularının gol yüzdesini yükseltir..

Bir de şuna göz atmakta fayda var. Mourinhonun o efsanevi İnteri şu şekildeydi..

Pandev Milito Eto'o

Sneijder

Eto'o ve Pandev arasında sağa sola kaymalar oluyordu mesela Şampiyonlar Ligi finalinde Pandev sağ taraftan girip Sol ayağıyla golü atmıştı 3-2 olmuştu. 1+1 yıllık sözleşme ve bu paraya çok iyi transfer yönetimi kutluyorum..

İnter in 2-0 kazandığı maç nasıl 3-2 oluyor.Videolarda Pandev in attığı gol final golü değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt