Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakan/Tarık/Telles işte sığmıyordu da ondan yazamadım. Gerçi kendisi toparlanamadığı, diğer herhangi bir oyuncuda oyuncuda aşırı formsuzluk, yorgunluk, kart cezası veya sakatlık olmadığı sürece, kısacası normal şartlarda şu anlık +3'ten ileri gitmesi biraz zor görünüyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=hFHgxezFHQw[/media]

Bruma diye bağırıyor adam :D Bırak adamı ne oyalıyorsun ya diyor :D anlatınca komik olmadı izleyin süper

1.20 den itibaren izleyin.

Hic sevmem Gündogan tipinde insanlari. Galatasaray´dan önce kac para kazaniyordun sen? Nerde oynuyordun?

Yasin kac senin? Galatasaray´da sürünerek eline ne gececek senin? Mesele 100-200.000 Euro mu yani?

Hic acimam böyle tiplere. Kadroya bile almasinlar. Gitsin cafe filan isletsin.

Bi bakiyon Guarinle anlasiyoz son dk ve Dzemaili den vazgecip kovuyoz

Hic sevmem Gündogan tipinde insanlari. Galatasaray´dan önce kac para kazaniyordun sen? Nerde oynuyordun?

Yasin kac senin? Galatasaray´da sürünerek eline ne gececek senin? Mesele 100-200.000 Euro mu yani?

Hic acimam böyle tiplere. Kadroya bile almasinlar. Gitsin cafe filan isletsin.

Belki Galatasaray'i seviyor adam ve yedek de olsa bu camiada kalmak istiyor. Ben futbolcu olsam öyle düsünürüm.

Belki Galatasaray'i seviyor adam ve yedek de olsa bu camiada kalmak istiyor. Ben futbolcu olsam öyle düsünürüm.

Öyle düsünsün, futbol hayati bitsin o zaman. Kendi bilir valla. Biz bir sekilde aliriz Tarik´i.

Eger benim oynama sansim varsa, ben o anda 100-200.000 Euro´yu düsünmem.

Bi transfer daha yaparsin, hayatin kurtulur. Takilsin o zaman.

ali ece transferlerimizi cok iyi anlatıyor su an ntvsporda

2 oyuncuyu bu fiyata aldıklarına inanamıyorum,cok iyi transfer diyor

muhammed demirin seneye sözleşmesi bitiyormuş. şimdiden anlaşmamiz lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt