Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hayatımda böyle amatörlük görmedim. Bizi oyalıyorlar herhalde yoksa bu kadar salaklık olmaz.

forvet yeterli fazla transfere gerek yok. 5 yabancı sınırında song'u kullanmak zor brumanında artık oynaması gerekli

bende Buragi cok severim en sevdigim oyuncudur ama bu neyin kafasi.. düsünsene Allah korusun Burak cezali,sakat Umutmu oynasin.

al bi Doumbia, Burakda kendisine gelsin effor hirs yapsin

Mexes out > Rami in

Zaccardo out > De Sciglio in

Muntari out > De jong in

Essien out > El Shaarawy in

Montolivo 3 ay yok. Onun yerine de Poli oynar.

evet o kadro zaten sadece bedavaya aldiklari oyunculari gösteriyor

bence fena kadrolari yok ama sezonu Juventus, Roma ve Napoli nin önünde bitiremezler gibi

bende Buragi cok severim en sevdigim oyuncudur ama bu neyin kafasi.. düsünsene Allah korusun Burak cezali,sakat Umutmu oynasin.

al bi Doumbia, Burakda kendisine gelsin effor hirs yapsin

Evet cok dogru diyorsun. Forvetlerimiz (en basta avatarindaki hirbo) o kadar verimli, o kadar verimli ki. Ne gerek var ki forvete.

Stoper alalim demi, gidelim Tariki alalim 6 Milyona. Forvet yeter de artar bile. Burak/Umut o kadar iyi ki millet bosuna para savurma derdinde, demi?

*forvet transferi yeterli. anlatım bozukluğu oldu :)

Aziz Yıldırımı sevmem ama transferde çok doğru yapıyor.Her sene 10 futbolcu alıp 10 futbolcu yollamıyor.Biz ise her sene 10 futbolcu alıyoruz ama 1 tane bile yollayamıyoruz.Geçen sene Tarık ve Veysel aynı durumdaydı.Biz veyseli tercih ettik tarık alınmadı.+Salihi aldık.Bu sene salih bedava verildi Veysel kötü oldu Tarık da 6 milyon oldu.

O kadar doğru bir klavuz seçmiş sin tebrik ederim.

1 hafta içinde baroni ve yobo için 4 milyon euro verdiler fesh etmek için.

Krasice 2 yıllık daha oynatmadan para verecekler.

Dia,sezer,holmen,gokhan unal,özer, orhan şam, özgür cek vs.

Bir ton çöp alıp yolladılAr

Son dakika

Alex Song Taribo West'e transfer oldu

tapatalk

Falcao --> City (Negredo --> Valencia)

Skjelbred --> Hertha Berlin

diyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt