Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Song west ham a gittiyse tam bir salak kimse kusura bakmasin kucuk vizyonlu adamlar obi mikel gelsin ya iyi olur taze kan o tarz adamlar lazim pato mikel tarik camdal yeterli ama ancs dany i gönderdik biz bildiginiz ruya goruyoruz onu alcaz diye ve bu kac aydir suruyo o cok acı kismi

Song acisindan da dusun; dunyanin en fazla izlenen liginde oynayacak. Peki bizim ligi bizden baska izleyn var mi ki? Hem ayrica cocugunun tedavisi icin de ingilterede kalmak istedigi soyleniyor. Adama saygi gostermemiz lazim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

GSC Forumu

saat 6 : açılış

saat 8 : transfer bekleyişi

saat 11 : kolpa duyumcular

saat 13 : yönetime sitem

saat 15: kap bekleyişi

saat 16 : burak - selçuk tartışması

saat 17 : almeida gelecek

saat 19 : Federasyona küfür , yabancı sınırına küfür

saat 21 : Elmandere özlem fotoları , Fatih Terim olsaydı yeahh

saat 22 : yarın için bekleyiş , son kez kurumsallığa küfür

saat 23 : kapanış

Keske wellback alabilsek cuk oturur sov yapar bizde hastasiyim ama gelmez hayatta pato vizyonu dustu ondan gelebilir podolski captan dustu o da zorlasan gelir belki ama doumbia hic sanmiyorum

Transfer bir tarafa 2 senedir CL'ye katılan ve gruptan çıkan hatta çeyrek final oynamış, Drogbaları, Sneijderleri almış takım nasıl forma sponsoru bulamadı?

Anlayan varsa beri gelsin.

Almeida rezil bi oyuncu degil ama tam aradigimiz adam degil bana kalirsa daha estetik ve top tutmasini bilen bi forvet lazim campbell pato olur yani ama bilinmedik adam alirlarsa soverim brezilyali 22 yasindaki forvet marcelo muydu neydi

Burağa kimse tatava yapmasın. Adam elinden geleni veriyor mu! Canı cıkana kadar uğraşıyor mu! Daha ne! Adam en iyi Türk forvet, yeteneksizmiş, çalım atamıyomuş cartmış curtmuş, bu adam geldiğinde de böyleydi şimdi de. Türk futbolunda en iyi forvet Burak ve yabancı kısıtlaması 5'e iniyor, bu şimdi Burak'ın suçumu? Adamın elinden gelen bu, oynatma, sözleşmesini uzatma, sat... Adam satmak istedin de banane gitmem mi dedi!

Burak'ın yeteneksiz olduğunu ben de kabul ediyorum ama adam golü kokluyor. Son maç örnek veriyorum, Kaç kere atağa çıktık Allah aşkına, topla oynama yüzdesini geçtim şut sayılarına bakın ya. Ortalara bakın.

Burağa benim söylebilecek zerre lafım yok, ama Selçuk bu değildi aldığı her kuruş haram zıkkım olsun. Eğer elinden gelen birşeyler varda bunu vermiyosan ve senede 10trilyondan fazla kazanıyosan vicdanınla başbaşa bırakıyorum. Bakın kötü oynadığı için demiyorum, adam önünde rakip topu almış gidiyor izliyor ya!!! Melo penaltı kaçırdı die ağlamış bizim selçuk beyde gözyaşlarını silmiş saolsun!

Transfer bir tarafa 2 senedir CL'ye katılan ve gruptan çıkan hatta çeyrek final oynamış, Drogbaları, Sneijderleri almış takım nasıl forma sponsoru bulamadı?

Anlayan varsa beri gelsin.

Bunun tek bi sebebi var bence o da Turk futbolunun şike surecinde guvenirligini kaybetmesi.. Sponsor dogal olarak dusunur; biz bu takima 5yil sponsor olursak ve ulkece men yerlerse ne olacak? Diye. Acikcasi sike surecinden en cok etkilenen biz olduk diyebiliriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

GSC Forumu

saat 6 : açılış

saat 8 : transfer bekleyişi

saat 11 : kolpa duyumcular

saat 13 : yönetime sitem

saat 15: kap bekleyişi

saat 16 : burak - selçuk tartışması

saat 17 : almeida gelecek

saat 19 : Federasyona küfür , yabancı sınırına küfür

saat 21 : Elmandere özlem fotoları , Fatih Terim olsaydı yeahh

saat 22 : yarın için bekleyiş , son kez kurumsallığa küfür

saat 23 : kapanış

Tam olarak bu ozellille burak selcuk almeida ve yönetime sitem kisimlari

[media]https://www.youtube.com/watch?v=i3_0PDh5bhU[/media]

ALIN BUNU ISTE . Ligin anasini aglatir iste !

fft64_mf1842646.Jpeg

yabancı kontenjan martavalına sarılmadan önce senin milyonlarca Euro veripde göndermeye çalışdığın hurda yabancılardan haber verin beyler... son 2-3 yılda yapılan yerli-yabancı transferlerin yüzde 90 ı hurda ve çöpe atılan para...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt