Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muzzi Ozcan @Muzziozcan · 11 dk.

Son dakika bir güzel haber gelicem yakinda umarim ... Geç oldu ama güzel olucak ondan emin olun
1f44c.png
1f44d.png

obi mikel olabilir

Obi mikel oynuyor şu anda. Imkansiz.

Ben Burak ya da Selçuk'un iyi oynadığını düşünmüyorum ama iki mçata da belki onlardan daha kötü Melo ve Sneijder var ama bir Allah'ın kulu ağzını açmıyorsa bu biraz art niyet oluyor.

Burak 1 senedir Selcuk 2 senedir rezil oynuyor. Artık kredileri kalmadı.

Muslera ve Sneijder'in kredi var.

Ben Burak ya da Selçuk'un iyi oynadığını düşünmüyorum ama iki mçata da belki onlardan daha kötü Melo ve Sneijder var ama bir Allah'ın kulu ağzını açmıyorsa bu biraz art niyet oluyor.

Bu ikisi fazla tatil yaptı.Millet düzeleceğini düşündüğü için eleştirmiyor ama Burak'la Selçuk öyle değil.Özellikle Selçuk hiç ışık vermiyor.

Kötü oynadık kazandık.

Sol bekte malesef telles banko oynamalı bugun gördük baltayı.Veyselde sağ bek için yetersiz.Transfer lazım.Şeneri tercih ederim.Birde orta saha gerek selçukun yerine tolgay olabilir.Birde forvet.

Schalkede Kaan acaip bi futbolcu yalniz Bayerni bile zorladi sagbek olarak ,temposun mukemmel daha 19 yasinda tam bizlik ama gelmez..Turk Milli takimini secmis Fatih hoca cagirmadi adami komedi filmi gibi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt