Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera chedjou telles melo sneijder bruma.. Tellesi kessek 5 yabanci yabanci santrafor alirsak kimi kesicez bruma kesilirse onun yerinde kim oynayacak chedjou kesilirse yerli stoper lazim bunlara + olarak bi de yabanci stoper alinirsa isler karisacak iyice

Sent from my iPhone using Tapatalk

Millet habire yabanci transferi istiyor! Sasirip kaliyorum, bize kaliteli yerli lazim!!! Ömer Toprak en basta, Gökhan Inler de süper olurdu

Pato 15'i duyunca Cenk Ergün direk kalkmıştır masadan.

sadece song hamlesi bile takımı degistirir

saha kaldırır

bir forvet bir song gelsin yeter

song+gyan cok klas hamleler olur

2 gün kaldı ve 7-8 oyunculuk sirkülasyon olacak ünay beyin dediğine göre,inandırıcı mı? hayır.

Şimdi gördümde,

Ali naci küçüke göre songa hoca vetomu etmiş?! :DD

Oldu o zaman, biz kalkalım ciddiden o zaman. Hayırlı geçeler. Bu haber bana biraz ağır geldi gece gece

Şu ortamda "15 milyon oyro" verip Pato'yu alırsak asıl o zaman topu dikeriz, Ünal AYSAL böyle bir şey yapacaksa mahvettiği kulüp maliyesinden değil kendi cebinden yapsın...

Pato 15'i duyunca Cenk Ergün direk kalkmıştır masadan.

9A1EEF1E5D683FB1B461212E6265AAB9.gif

temsili tepkisi

3 yıldır belli 5 yabancılı sistem olacağı,kendini buna hazırlamazsan böyle sıkıntı çekmen doğal

Ya bu veto işlerine hiç inanmak istemiyorum ben ya.

Song veto, Alex veto, Podolski veto Telles, Hajrovic, Balanta gelsin.

Ne oynayacağı belli olmayan isimlere niye istesinler.

Istatistik sinifta kaliyor, birkac macini da izleme firsatim oldu gecen sene bunu getirmenin takima bir faydasi olmayacaktir; benim dusuncem bu tabi. Brezilya'da cok daha iyi isimler var tutsunlar birini getirsinler.

Artik ben de bilmiyorum. 2 gun once Ali Naci soyle bir sey yazmisti:

"- Sarı kırmızılı kulüpte transfer görüsmelerini yürüten idari menajer Cenk Ergün, dün Brezilya'ya gitti. İstanbul'dan Sao Paulo'ya uçan Ergün, bugün Coritiba kentine geçecek.

- Peki Cenk Ergün Brezilya'da hangi futbolcularla görüşecek. Öncelikle şunu vurgulayalım; bu isimle basında daha önce yazıldığı gibi Pato, Damiao ya da Doria değil. Hedefte başka isimler var."

Curitiba Atletico Paranaense'nin sehri ama bugun de "Cirino olmayacak" demis. Curitiba'da 2 tane takim var, oraya gittyse onlardan birinden bir oyuncuyla ilgileniyor olmasi lazim, baska neden o sehire gitsin?

alex songu nerede oynatacağız melo var selçuk var 3. bir defansif orta saha daha gelirse iyice tıkanacak takım

stoper olarak oynatacağız derlerse bilemem,bu sefer önden yabancı hakkından feragat etmemiz gerekecek.

ismi geçen pato bize yaramaz,2 yıldır ne yapmış bu adam bilen yok ama milanda oynadı ya herkes istiyorum diyor

burak gibi yüzü dönük oynayan forvet tipi pato,yani bizim ihtiyacımız olan forvet değil ama ismi pato ya,alınırsa büyük başkan denir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt