Furkan KAN
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.219
- 189
- 938
Yarın bişeyler olur ama bu gece nöbet tutulmaz. İyi geceler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artik ben de bilmiyorum. 2 gun once Ali Naci soyle bir sey yazmisti:
"- Sarı kırmızılı kulüpte transfer görüsmelerini yürüten idari menajer Cenk Ergün, dün Brezilya'ya gitti. İstanbul'dan Sao Paulo'ya uçan Ergün, bugün Coritiba kentine geçecek.
- Peki Cenk Ergün Brezilya'da hangi futbolcularla görüşecek. Öncelikle şunu vurgulayalım; bu isimle basında daha önce yazıldığı gibi Pato, Damiao ya da Doria değil. Hedefte başka isimler var."
Curitiba Atletico Paranaense'nin sehri ama bugun de "Cirino olmayacak" demis. Curitiba'da 2 tane takim var, oraya gittyse onlardan birinden bir oyuncuyla ilgileniyor olmasi lazim, baska neden o sehire gitsin?
Bayern istedi vermediler , onlar da Xabi Alonso'yu aldı...
3-5-2 oynayacaksak niye Tarığı alıyoruz ki , saçmalık bence.
alex songu nerede oynatacağız melo var selçuk var 3. bir defansif orta saha daha gelirse iyice tıkanacak takım
stoper olarak oynatacağız derlerse bilemem,bu sefer önden yabancı hakkından feragat etmemiz gerekecek.
ismi geçen pato bize yaramaz,2 yıldır ne yapmış bu adam bilen yok ama milanda oynadı ya herkes istiyorum diyor
burak gibi yüzü dönük oynayan forvet tipi pato,yani bizim ihtiyacımız olan forvet değil ama ismi pato ya,alınırsa büyük başkan denir
alex songu nerede oynatacağız melo var selçuk var 3. bir defansif orta saha daha gelirse iyice tıkanacak takım
stoper olarak oynatacağız derlerse bilemem,bu sefer önden yabancı hakkından feragat etmemiz gerekecek.
ismi geçen pato bize yaramaz,2 yıldır ne yapmış bu adam bilen yok ama milanda oynadı ya herkes istiyorum diyor
burak gibi yüzü dönük oynayan forvet tipi pato,yani bizim ihtiyacımız olan forvet değil ama ismi pato ya,alınırsa büyük başkan denir
![]()
Bunu alalım sadece fener maçlarında oynasın volkan kılını kıpırdatmaz
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 2 dk.
İDDİA - GALATASARAY, Pato'ya yıllık 2M€ önerdi. (@SouMaisSaoPaulo )
selçuk u şu son bir buçuk seneden bu yana istikrarla sürdürdüğü formsuzluğuyla ortasaha olarak değerlendirmeyi geçtim defansif ortasaha olarak değerlendirmen çok iyimser olmuş kardeş nitekim mevcut formuyla anadolu takımında yedek bekler
ayrıca melo ya birşey olduğunda yerine koyacağın bir alternatifin yok ki ligimizde meloya karşı olan düşmanlığı düşünürsek bu sezonda yine bir 5 6 maç tıkarlar reyizimize
herşeyi geçtim mevcut düzende song veya melodan birini stopere kaydırsak ched yerine ligteki bütün stoperleri donunda sallar 2 side
cl ye gelirsek ----melo-----song----
------------------------------sneijder-----
orta 3lüsü sertlik ve ayağa pas bakımından gerçekten ileri seviyede olabilir ki önlerine bruma olcan ve pivot santrafor gelirse dehşet-ül betül olabilir
![]()
Song direnc olur fitik selcugun adam kacirmalari o kadar sorun olmaz song mukemmel bir hamle olur bizim icin forvet ise welbeck gibisi lazim bize
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
![]()
BU KİM !?
kim bilir... sinan da goturebilir yani demek istedigim 10 senedir lesh kalecilerle yetinirken bir anda yedek kalecimiz ilk 11i rahat goturebilir...