Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik ben de bilmiyorum. 2 gun once Ali Naci soyle bir sey yazmisti:

"- Sarı kırmızılı kulüpte transfer görüsmelerini yürüten idari menajer Cenk Ergün, dün Brezilya'ya gitti. İstanbul'dan Sao Paulo'ya uçan Ergün, bugün Coritiba kentine geçecek.

- Peki Cenk Ergün Brezilya'da hangi futbolcularla görüşecek. Öncelikle şunu vurgulayalım; bu isimle basında daha önce yazıldığı gibi Pato, Damiao ya da Doria değil. Hedefte başka isimler var."

Curitiba Atletico Paranaense'nin sehri ama bugun de "Cirino olmayacak" demis. Curitiba'da 2 tane takim var, oraya gittyse onlardan birinden bir oyuncuyla ilgileniyor olmasi lazim, baska neden o sehire gitsin?

Belki Ederson'u dusunuyoruzdur Paranaense'de oynamasi lazim onun da, forvet.

içim bayıldı artık.yönetime bi küfür edip rahatlasam mı?

ecb0fa3a67a4c32d3b1d73d8650c4763.jpg

Bunu alalım sadece fener maçlarında oynasın volkan kılını kıpırdatmaz

Hocanın Pato, Podolski, Song gibi isimleri veto etmesi çok normal.Cesare Prandelli kariyerinde parayı psikopat gibi harcayan, hiçbir şey oynamayan adamlara sezon başında oynasınlar diye çılgın zamlar yapan kulüplerde çalışmadı hiç.Özellikle yabancı sınırından dolayı oynatamayacağı adamlara 3 milyon kontrat, 15 milyon bonservis ödettirmez.Prandelli mevcut kadrodan maksimum verimi almak için elinden geleni yapacaktır.Şu anda transfer yaptırmak istiyorsa da ufak transferler isteyecektir.Takıma henüz bir sistem oturtamadı, oyuncularının özelliklerini henüz yeni analiz ediyor.Kimin ne yapıp, kimin ne yapamayacağını öğrendikten sonra en verimli şekilde harcamak isteyecektir parasını.Prandelli ne Mancini ne Fatih Terim gibidir.Küçülerek büyüme konusunda uzmandır.Süper kupa maçı taraftarda çok derin bir hüsran ve karamsarlık yaratmış ama Prandelli'nin olduğu yerde umut vardır benim için.Fiorentina'da başardıkları gözümün önüne geliyorda...

alex songu nerede oynatacağız melo var selçuk var 3. bir defansif orta saha daha gelirse iyice tıkanacak takım

stoper olarak oynatacağız derlerse bilemem,bu sefer önden yabancı hakkından feragat etmemiz gerekecek.

ismi geçen pato bize yaramaz,2 yıldır ne yapmış bu adam bilen yok ama milanda oynadı ya herkes istiyorum diyor

burak gibi yüzü dönük oynayan forvet tipi pato,yani bizim ihtiyacımız olan forvet değil ama ismi pato ya,alınırsa büyük başkan denir

selçuk u şu son bir buçuk seneden bu yana istikrarla sürdürdüğü formsuzluğuyla ortasaha olarak değerlendirmeyi geçtim defansif ortasaha olarak değerlendirmen çok iyimser olmuş kardeş nitekim mevcut formuyla anadolu takımında yedek bekler

ayrıca melo ya birşey olduğunda yerine koyacağın bir alternatifin yok ki ligimizde meloya karşı olan düşmanlığı düşünürsek bu sezonda yine bir 5 6 maç tıkarlar reyizimize

herşeyi geçtim mevcut düzende song veya melodan birini stopere kaydırsak ched yerine ligteki bütün stoperleri donunda sallar 2 side

cl ye gelirsek ----melo-----song----

------------------------------sneijder-----

orta 3lüsü sertlik ve ayağa pas bakımından gerçekten ileri seviyede olabilir ki önlerine bruma olcan ve pivot santrafor gelirse dehşet-ül betül olabilir

alex songu nerede oynatacağız melo var selçuk var 3. bir defansif orta saha daha gelirse iyice tıkanacak takım

stoper olarak oynatacağız derlerse bilemem,bu sefer önden yabancı hakkından feragat etmemiz gerekecek.

ismi geçen pato bize yaramaz,2 yıldır ne yapmış bu adam bilen yok ama milanda oynadı ya herkes istiyorum diyor

burak gibi yüzü dönük oynayan forvet tipi pato,yani bizim ihtiyacımız olan forvet değil ama ismi pato ya,alınırsa büyük başkan denir

Song direnc olur fitik selcugun adam kacirmalari o kadar sorun olmaz song mukemmel bir hamle olur bizim icin forvet ise welbeck gibisi lazim bize

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3 gün kala ÇOK İYİ,İYİ, ORTA ŞEKER, KÖTÜ TRANSFER SENARYO

ÇOK İYİ

GELENLER/GİDENLER

Lukas Podolski (Arsenal)-Kiralık

Alexandre Song (Barcelona)-Kiralık

Tarık Çamdal (Eskişehirspor)

Dany Nouenku

Emmanuel Eboue

Lucas Ontivero

İYİ

GELENLER/GİDENLER

Seydou Doumbia (CSKA)

Alex Song (Barcelona)

Gidenler aynı

ORTA ŞEKER

Alex Song

Tarık Çamdal

KÖTÜ

GELENLER

Marcelo CİRİNO

Eder Balanta

GİDENLER

Amrabat

Dany

Ontivero

Eboue elimizde kalır ve para almaya devam ederse.

selçuk u şu son bir buçuk seneden bu yana istikrarla sürdürdüğü formsuzluğuyla ortasaha olarak değerlendirmeyi geçtim defansif ortasaha olarak değerlendirmen çok iyimser olmuş kardeş nitekim mevcut formuyla anadolu takımında yedek bekler

ayrıca melo ya birşey olduğunda yerine koyacağın bir alternatifin yok ki ligimizde meloya karşı olan düşmanlığı düşünürsek bu sezonda yine bir 5 6 maç tıkarlar reyizimize

herşeyi geçtim mevcut düzende song veya melodan birini stopere kaydırsak ched yerine ligteki bütün stoperleri donunda sallar 2 side

cl ye gelirsek ----melo-----song----

------------------------------sneijder-----

orta 3lüsü sertlik ve ayağa pas bakımından gerçekten ileri seviyede olabilir ki önlerine bruma olcan ve pivot santrafor gelirse dehşet-ül betül olabilir

ben cl de ilk 2 yapacağımızı sanmıyorum,transfer yapacaksak direkt lig odaklı olmalı bence

Hala Tarik deniyor. çildirmamak elde degil. Bu takima forvet ve orta saha oyuncusu gerekiyor. Gerekirse yabanci alirsin ve her hafta 1-2 sini dinlendirirsin. Takim ne ileri çikabiliyor, ne ilerde top tutabiliyor. Gol mol atamaz bu takim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt