Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Song:"Galatasarayın teklifi cok iyi. Galatasaray da oynamayı isterim. Sneijder ve Melo gibi iyi oyuncuları var. Ayrıca Istanbul cok heyecan verici bi şehir."

DailyMirror

Saka la hemen atlamayın :D

ecb0fa3a67a4c32d3b1d73d8650c4763.jpg

Bunu alalım sadece fener maçlarında oynasın volkan kılını kıpırdatmaz

:omg:Bu kim??

Profesyonel topcu degil herhalde!!??

Gerci kramponlar eski model, fotograf ne zaman alindi bilgin var mi?

:omg:Bu kim??

Profesyonel topcu degil herhalde!!??

Gerci kramponlar eski model, fotograf ne zaman alindi bilgin var mi?

Profesyonel hocam İngiltere'de alt liglerden birinde oynuyor.Normalde bu kadar değil ama sıradışı bir fiziği olduğu da aşikar.Gol falan da atıyor, tutamıyorlar tek omuzda iki üç kişi yıkıyor.İlginç olan adamı izledim, cüssesinden beklenmeyecek seviyede de hızlı :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yvXi2Ws4qJ4[/media]

selçuk u şu son bir buçuk seneden bu yana istikrarla sürdürdüğü formsuzluğuyla ortasaha olarak değerlendirmeyi geçtim defansif ortasaha olarak değerlendirmen çok iyimser olmuş kardeş nitekim mevcut formuyla anadolu takımında yedek bekler

ayrıca melo ya birşey olduğunda yerine koyacağın bir alternatifin yok ki ligimizde meloya karşı olan düşmanlığı düşünürsek bu sezonda yine bir 5 6 maç tıkarlar reyizimize

herşeyi geçtim mevcut düzende song veya melodan birini stopere kaydırsak ched yerine ligteki bütün stoperleri donunda sallar 2 side

cl ye gelirsek ----melo-----song----

------------------------------sneijder-----

orta 3lüsü sertlik ve ayağa pas bakımından gerçekten ileri seviyede olabilir ki önlerine bruma olcan ve pivot santrafor gelirse dehşet-ül betül olabilir

Selcuk formsuz tamam ama yerine yabanci getirmek nasil mantik? Selcuk un yerine biri getirilmelo ama o adam yerli olmali (zaten takim genelinde yabanci sayisinda sikintimiz var bide bu mevkide eklenmesin)

"song veya melodan birini stopere kaydırsak ched yerine ligteki bütün stoperleri donunda sallar 2 side" Cok fazla iyimsersin

[media]https://www.youtube.com/watch?v=XYZ7bizJUuc[/media]

Bu çocuğa istemediğimiz oyuncuları git sat desek, hepsini bir günde satar :D

Alma imkanimiz ne demek kardes?

Biz Galatasaray isek, baskanimiz avrupanin en iyi 10 külübünde olcaz diyorsa ve Ömer Toprak Gökhan Inler i alma imkanimiz yoksa kendimizi kandirmayalim, kendi capimiza dönelim!!

Mesut Özil Ilkay Gündogan derim o zaman alma imkanimiz yok dersin anlarim ama Leverkusen Napoli de oynayan adami almaya imkanimiz yok demek bana koyar!!

Ozaman simdiye kadar niye almadik?

Inler de (30) belki indirime gidebiliriz. Ama suanki maddi durumumuz Ömer Toprak Transferini kaldirmaz bence.

Hele ki bahsedilen takimlarin yöneticileri, türkiyede uygulanan yabanci sinirlamasinin bilincinde ise...

edit: sacmaladim, kim bilincinde degil ki

Song daily mirrora röportaj vermiş, Galatasaraya gidebilirim demiş.

beyler ömer toprak leverkusen de cl oynayacak adam bize meraklı mı transferin son gününde gelsin?

20 bonservis 5 de kendisine versek yine gelmez

Profesyonel hocam İngiltere'de alt liglerden birinde oynuyor.Normalde bu kadar değil ama sıradışı bir fiziği olduğu da aşikar.Gol falan da atıyor, tutamıyorlar tek omuzda iki üç kişi yıkıyor.İlginç olan adamı izledim, cüssesinden beklenmeyecek seviyede de hızlı :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yvXi2Ws4qJ4[/media]

Vay be! Cok ilginc sag olasin

Selcuk formsuz tamam ama yerine yabanci getirmek nasil mantik? Selcuk un yerine biri getirilmelo ama o adam yerli olmali (zaten takim genelinde yabanci sayisinda sikintimiz var bide bu mevkide eklenmesin)

"song veya melodan birini stopere kaydırsak ched yerine ligteki bütün stoperleri donunda sallar 2 side" Cok fazla iyimsersin

daha zeki ve pozisyon bilgilerinin yüksek olduğunu düşünüyorum ayrıca hayatlarında ilk defa oynacakları bir mevki değil

yabancı sınırlaması mevcut bir dert olduğu için selçuk konusunda sana hak verebilirim ama yerli olarak yerine kimi koyabiliriz onu bilemiyorum selcuklada bu sezonun geçmeyeceği bir gerçek

beyler ömer toprak leverkusen de cl oynayacak adam bize meraklı mı transferin son gününde gelsin?

20 bonservis 5 de kendisine versek yine gelmez

Onlari zamaninda parasi neyse verip alacaktik. Yabancilara verilen paralar Toprak, Çalhanoglu ve Emre can gibi oyunculara verilmedi. Hemde yabanci kuralini bile bile alinmadilar. Bari bundan sonra yetisenleri alsalar.

Onlari zamaninda parasi neyse verip alacaktik. Yabancilara verilen paralar Toprak, Çalhanoglu ve Emre can gibi oyunculara verilmedi. Hemde yabanci kuralini bile bile alinmadilar. Bari bundan sonra yetisenleri alsalar.

aynen öyle bu adamları zamanında almak lazımdı ve ne gariptir ki hepsi elimizden kaçtı diye biliyoruz çünkü baya ciddi haberler çıkmıştı

aynen öyle bu adamları zamanında almak lazımdı ve ne gariptir ki hepsi elimizden kaçtı diye biliyoruz çünkü baya ciddi haberler çıkmıştı

Elimizden kaçtıdan ziyade, zamanında bir aklı evvelin çıkıp da Mesut için bu fizikle bundan futbolcu olmaz diyerek alt yapıya dahi kabul etmediği gibi o oyuncular için de "Yea Türk topçuya bu kadar para verilir mi? O paraya bilmem nerede bak kim var hem ismi daha prestijli, forma sattırır." demiştir bir aklı evvel...

Elimizden kaçtıdan ziyade, zamanında bir aklı evvelin çıkıp da Mesut için bu fizikle bundan futbolcu olmaz diyerek alt yapıya dahi kabul etmediği gibi o oyuncular için de "Yea Türk topçuya bu kadar para verilir mi? O paraya bilmem nerede bak kim var hem ismi daha prestijli, forma sattırır." demiştir bir aklı evvel...

kim ki o,hakan mesela geçen yıl devre arası baya istekli gibiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt