Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen öyle bu adamları zamanında almak lazımdı ve ne gariptir ki hepsi elimizden kaçtı diye biliyoruz çünkü baya ciddi haberler çıkmıştı

Parasini verdikten sonra her kulüp ikna edilir. Bütün yerlileri altyapidan tedarik etme olanagimiz yok madem bir kismini satin alacagiz. Ama bunlar 28 yasina gelmis anadolu oyunculari olmamali. Eger büyük oynamak istiyorsak 10 milyon verip gerçekten sivrilen oyunculardan alinmaliydi. Bruma ya veriyorsun, Hayrovic e veriyorsun, Ched'e veriyorsun, ama Çalhanoglu vermiyorsun. sanki yerlileri hor görüyor yönetim.

tez konusu olaccak aptallıkta bir kulübüz. sırf yabancı kuralını dikkate almamak icin artistlik yapmak icin avcumuzdaki hakan calhanoglu, ömer toprak ve emre can'ı almadık. yerlerine chedjou, amrabat, hajrovic, telles doldurduk

bu oyuncular 2 seneye 25-30 milyona alınamayacak görün bakın

34cimbom34 @34cimbom34 · 22 dk.

Bence Pato'da değil pato brezilya'da oynayamıyor bizdemi oynayacak yedekte tutuyorlar çocuğu.

Hee Pato brezilya liginde parladi sanki... parladi lig SERIE A... bizde bal gibi oynar..avrupadaki sertlige alisik.

Sertlik ile Uyusumlu olmak ile "Sakatliklar" ayri seyler.

tez konusu olaccak aptallıkta bir kulübüz. sırf yabancı kuralını dikkate almamak icin artistlik yapmak icin avcumuzdaki hakan calhanoglu, ömer toprak ve emre can'ı almadık. yerlerine chedjou, amrabat, hajrovic, telles doldurduk

bu oyuncular 2 seneye 25-30 milyona alınamayacak görün bakın

Emre Can ve Hakan şimdiden o seviyeye çıktı henüz Ömer 10 milyonlara bitirilebilir ancak yönetimde o vizyon nerede ki verip 10'u alsın Ömer'i, biz seneye gider 8'e Serdar Azizi alırız.

Heyecanlanmayın Mehmet Şenol ve Ftw gırgır şamata yapıyorlar twitter da ;)

Heralde gelmeyecek yönetim beceremiyecek bu işi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haldun Üstünel zamanı ne iyi gidiyordu be gece transferleri.

KAP haberi geleceksede sabahı bekleyeceğiz mecburen. Aysal döneminde gece açıklanan bir transfer hatırlamıyorum.

Haydi be, "Profesyonel futbolcu Seydou Doumbia'nin transferi için kulübü CSKA Moskova ile görüşmelere başlanmıştır." görelim ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt