Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sasa İlic : ''Galatasaray'da çok güzel iki sezon geçirdim. Şampiyon oldum. Hayatımda iki kulübün yeri çok ayrı. Biri Partizan, diğeri de Galatasaray.

Süper Ligi izlediğini kaydeden Sasa Ilic, eski takımı Galatasaray'ın şampiyon olmasını istediğini söyledi.Türk Ligi'ni takip ediyorum, izliyorum. Özellikle Galatasaray'ı. Diğer maçları da izliyorum. Çok daha kaliteli artık Türkiye Ligi. Umarım Galatasaray bu sezon şampiyon olur."

Yeri değil ama bugün ve bundan sonra gelecek bütün oyuncuların İlic gibi kararterli olmasını diliyorum , Hajrovic gibi Ribery gibi adi karakterler olmasın bugün gelecek oyuncu da umarım karakter sahibi olur.Çok severdim İlic 'i

Song antremana cikmamis transfer gorusmeleri yapacakmis. West hama giderde gelmedi diye uzulmem. Bu vizyonsuz oldugunu gosterir

Yav Aysal bey artik işkençeyi bitirirse iyi olacak, o uykusuz gecelerden biktik artik.

Evet işte bunu kaldıramıyorum,yani söz konusu bizden adam almak olunca kimse para vermiyor ya da berbat bir satış planlamamız var..

Fenere göre iyiyiz bence onlar bir.kuruş alamıyor salihten aldıklarını da yobo ile lrasiçe vermişler galiba en azından yarısını

Song haberleri heryerde var, zaten biz olmazsak bile bir takıma gidecek gibi gözküyor da Doumbia haberleri nerden çıktı ciddi ciddi ilgileniyormuyuz?

Yuh Pektemek ne ara sakatlandı ?

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Arsenal maçında sakatlanan Tolga Zengin’in MR’ı çekildi. Oyuncumuzun sağ ön üst adalesinde yırtık olduğu tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı.

Arsenal maçında sakatlanan Demba Ba’nın çekilen MR’ında sol iç yan bağda zorlanma, kemikte ödem, kapsülde yırtık olduğu tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı.

Sağ topuğuna dikiş atılan Mustafa Pektemek’in tedavisine devam ediliyor"

Mehmet Cibara; "Alex Song transferinde sona geldik. Bugün imzaların atılmasını bekliyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt