Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barcastuff @barcastuff · 5 dk.

Alex Song is not training this morning, with permission from the club. Talks about his transfer are ongoing. #fcblive

ali naci küçük ‏@nkucukk 16 dk.

Eskişehirspor Tarık Çamdal'ı 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a satarsa bu paranın 4.5 milyon eurosu kulübün olacak

Eskişehir inmemekle haklı.

Camdal guzel sozlesme yapmis. Gsde oynamak istiyorsa kendi hakkindan feragat edecek

LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mehmet Cibara'nın söyledikleri umarım doğrudur. Bence Song en az forvet kadar önemli bizim için.

Sasa İlic : ''Galatasaray'da çok güzel iki sezon geçirdim. Şampiyon oldum. Hayatımda iki kulübün yeri çok ayrı. Biri Partizan, diğeri de Galatasaray.

Süper Ligi izlediğini kaydeden Sasa Ilic, eski takımı Galatasaray'ın şampiyon olmasını istediğini söyledi.Türk Ligi'ni takip ediyorum, izliyorum. Özellikle Galatasaray'ı. Diğer maçları da izliyorum. Çok daha kaliteli artık Türkiye Ligi. Umarım Galatasaray bu sezon şampiyon olur."

Yeri değil ama bugün ve bundan sonra gelecek bütün oyuncuların İlic gibi kararterli olmasını diliyorum , Hajrovic gibi Ribery gibi adi karakterler olmasın bugün gelecek oyuncu da umarım karakter sahibi olur.Çok severdim İlic 'i

Ilic tam tilkiydi baktigin zaman hic bir ozelligi yok gibiydi ama tilki gibi ne zaman nerde durucagini cok iyi biliyordu o gunler icin ilic bence iyi futbolcumuzdu begeniyordum ben

safra kesesinden gönderildi

Song'un mantiken bizi secmesi gerekir. Ingiltere ligi zor ligtir. Tempo Yogundur. 2-3 mac kotu oynadinmi damgayi yersin. Ayrica West Ham ortalara oynayan bir takim. Biz ise hem avrupadayiz hemde ligte bu sezon sampi olursak 4. Yildizi takacagiz. Ayrica eminimki bizim taraftarimiz Sog'u West Ham taraftarlarindan daha cok istiyor. Haydi basgan bitir su adami!

Song gelirse beklediğimize deycek bence forvette iyi olursa.

Pato Brezilya da 9,6 Milyon BRL mi alıyormuş. normal bir fiyatmış. Ben abartı bir şey bekliyordum.

Song'un mantiken bizi secmesi gerekir. Ingiltere ligi zor ligtir. Tempo Yogundur. 2-3 mac kotu oynadinmi damgayi yersin. Ayrica West Ham ortalara oynayan bir takim. Biz ise hem avrupadayiz hemde ligte bu sezon sampi olursak 4. Yildizi takacagiz. Ayrica eminimki bizim taraftarimiz Sog'u West Ham taraftarlarindan daha vok istiyoruz. Haydi basgan bitir su adami!

Hacı adam zaten ingiltere'den ispanya'ya geçti, yani oradaki performansıyla transfer oldu. Bilmediği etmediği yer değil yani..

hadi be bi iyilik yapinda song camdal ve patoyu aciklayin millet bi cocsun !!!

song camdala ihtimal veriyorumda pato zor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt