Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
ontivero opsiyonla antepe kiralanmıs
kapa düser 1-2 saate
Opsiyon kötü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ontivero opsiyonla antepe kiralanmıs
kapa düser 1-2 saate
Portekiz basınından Ojogo ve Record, Dünya Kupası'nda sergilediği performansla büyük beğeni kazanan Campbell'in Benfica'ya transferinin an meselesi olduğunu duyurdu. Hem Campbell hem de Benfica'nın çalıştırıcısı Jorge Jesus'un, Arsenal menajeri Arsene Wenger'in kararını beklediği yazıldı.
Joel Campbell için kasasından 10 milyon euro çıkarmaya hazır olan Benfica yönetiminin, oyuncunun menajerini Lizbon'a davet ettiği ve Cuma günü özel bir görüşme gerçekleştirildiği açıklandı.
iyi de kiralık vermiyor ki, satıyor.
Transfer sezonuna dzeko haberleriyle girdik almeidayla çıkacağız gibi
Ne palaralar verdiniz. Ne oyuncular alip sonra begenmeyip gonderdiniz. Alirken para verdiniz gonderirken para verdiniz. 6 ay once 3.5 mio eur verdiginiz adami elinizden kacirdiniz. İyi giden takimin hocasina (fatih terim) kumpas kurup gonderdiniz. Yoneticileri gonderdiniz. Devre arasinda 9 transfer yaptiniz. Amrabati gonderip hayrovici, ontiveroyu, rierayi gonderip tellesi aldiniz. Yabanci sinirlamasini yoksaydiniz, degistirmeye de gucunuz yetmedi. Basketbol takimini sahadan cektiniz. Secildigi ilk gun beni tvlerde goremezsiniz diyen baskan hergun demec verir hale geldi. Kurumsallik adi altinda yapmadiginiz amatorluk kalmadi. Ulan klubu batirdiniz. Aziz yildirim yonetiminden hicbir fakiniz kalmadi gozumde. Valla fenerlilerde iyi mide varmis, ben egitimli cakma aziz (unal aysal) ve yonetiminden 3 yilda tiksindim. Onlar 15 yildir dayaniyor
LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Demba ba sakat hakikaten galiba
Demba Ba'nın kariyeri tehlikede iddiası
Başkanın bile, 'Kronik sakatlığı var' dediği Senegalli oyuncu, aşırı zorlanma nedeniyle sol dizinden sakatlandı. Demba Ba'nın, ekstra antrenmanlar yaparak sol diz kaslarını güçlendirmezse futbola beklenenden erken veda edebileceği ifade edildi.
2 gündür yoktuk kimler gitti kimlerin haberi var