Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brumanın oynamasını song'un gelmesine tercih ederim. forvet gelirse sorunların büyük bölümü çözülür.

Sorun işini yüzdeye vurursak en büyük pay takımı hücuma çıkaramayan orta sahamız bence. Forvet gelse ne olacak top o bölgeye aktarılamadıktan sonra. Kesinlikle hem orta saha hemde forvet alınmalı

songuda kaçırmışlar yatacak yeri yok bu yönetimin bu kadar beceriksizlik olmaz west ham gibi eziklere kaptırdık herifi

Belli ki son ana kadar song ve campbell'a uğraştık ama olmadı Almeida ve tarık'ı aldık sabri'yi de geri alıyoruz diyecekler gibi..En kötü senaryoya hazırladım kendimi

Adminler sayfaları yine 20 post'luk yapın alışamadım 15 post'luk yapmışsınız .

İsterlerse hiç transfer yapmasınlar ama eğer bu Almeida hıyarını alsınlar, gözümde bir Fatih Terim kadar olmaz ama tiksindiğim nadir insanlardan birisi olarak yerini alırsın Ünal Aysal!

Ben transfer meraklısı değilim, ama kimin ne olduğu ortaya çıkıyor, ulan bizmiyiz birtek bu takımın aşıkları, bizmiyiz bu klüp için yediğimizden içtiğimizden kesen, gece gündüz bekleyen galibiyetiyle sevinip üzüntüsüyle tüm gün asık surat gezen!

Adamlar trilyonlar kazanıyor klüpten, Fener'e yenilip kupayı kaybediyolar, gidip barlarda eğleniyolar! Arda sözde Galatasaray aşığı ilk fırsatta kaçtı yurtdışına, Fatih Terim Galatasaray aşığı 2 kez kaçtı. Kaç para alıyoduysa! Selçuk Bey Melo'nun gözyaşlarını silmişmiş, ulan adam senden iyi oynadı! Onun kaçırdığı penaltıyı sen daha berbat kaçırdın! Sen ağlasan ya bir kere de göz yaşı sileceğine! Zammı melo almadı sen aldın! Adam yabancı sen Türksün ve sözde Galatasaraylısın!

Gelelim Ünal Aysal transfer mransfer hikaye, eğer bu kulüp sponsorsuz kalsın bu sene senin Galatasaraylılığına tüküriyim. Galatasarayın koltuğunun tüm reklamını kullandın. En basit santralin milyar eurolardan başlıyor, eğer bu sene sponsorsuzluk damgasını yersek senin kalıbına tükiriyim ben!

Bilal kısa yi alın onu oynatın olmazsa umut Gündoğan , emre Çolak veya Furkani oynatın o da olmazsa maçlara 10 kişi çıkalım ama su selçuk u oynatmayın artık nolur en azından kendine gelene kadar.

Kurumsallıktan bahsedip sponsorsuz sezona girersek Ünal Aysal benim gözümde çok değer kaybeder. Çünkü kendi söylediği sözlerle çelişiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt