Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun işini yüzdeye vurursak en büyük pay takımı hücuma çıkaramayan orta sahamız bence. Forvet gelse ne olacak top o bölgeye aktarılamadıktan sonra. Kesinlikle hem orta saha hemde forvet alınmalı

. orta saha açısından en büyük sorun selçuk song gelse de kendisinin kesileceğini düşünmüyorum malesef.

Kurumsallıktan bahsedip sponsorsuz sezona girersek Ünal Aysal benim gözümde çok değer kaybeder. Çünkü kendi söylediği sözlerle çelişiyor

Bunun kurumsallıkla ne alakası var hocam. Eğer cüzi fiyatlar teklif ediyorlarsa kabul etseler daha mı iyi? Türk futbolunun prestijini kimler ayaklar altına aldıysa onlara veryansın yapın biraz. Yönetime laf söylemek için şaşırdınız iyice.

Song gelseydi, ayni Selcukun ilk senesindeki yarattigi sükseyi yasatirdi bize.

Direkt katki saglardi. Bu saatten sonra gelecek baska oyunculardan ben büyük bir katki beklemiyorum acikcasi.

Tabi son senelerde son haftada aldiklarimiz futbolculari göz önünde bulundurunca insan korkuyor.

ünal aysal son günlerde piyasanın ucuzlaycağını bildi ama ucuzlayanları biz almıyoruz.

büyük takımların oyuncuları ucuzluyor genelde biz ise ne idüğü belirsiz adamlarla uğraşıyoruz

Galatasaraya yapilacak en iyi transfer Ali Durust tur. Bu yonetimin bu seneye kadar arkasinda durmus bir taraftar olarak son 2 yilda yapilan amatorlukler ve bunun ustune piskinlik ve rahatlik hic iyi sinyaller vermiyor bir hajrovic olayi bile istifa nedenidir 10 m euro buyuk para diyenler o paralarin burdissolarin son sozlesmelerin devre arasi transferlerinin hoca tercihlerinin ve galatasarayin sahipsizliginin hesabini versin .

Ben transfer taraftari hic olmadim ve suanda kim gelirse gelsin plansiz hedefsiz vizyonsuz son care yapilan transfer taraftarin agzina bal calmaktan galatasarayin ise paralarini ve gelecegini calmaktan oteye gecmez ...

Yatlarinda tatil yapip yeni sezonunu planlayamamaktan hazirlik kampini rezil hale getirmekten sorumlu olanlar uefadan ffp cezasi yiyen tarihi bir vergi cezasini kulubun sirtina yuk edenler hala hesap vermemistir

o değil transfer ayağına sponsoru unuttuk

ne oldu Ünal Beyr sponsor

o değil transfer ayağına sponsoru unuttuk

ne oldu Ünal Beyr sponsor

Unuttugumuz yok ben şunu bekliyorum eger sponsor bulunamazsa aysal ben sponsorum bu klubun diyebilecekmi çapsız aziz bile bunu diyebildi zaten seçim öncesi 100 milyon euro koyacagı söylentilerini çıkartmıştı bazıları hala göremedik o sıcak parayı

Unuttugumuz yok ben şunu bekliyorum eger sponsor bulunamazsa aysal ben sponsorum bu klubun diyebilecekmi çapsız aziz bile bunu diyebildi zaten seçim öncesi 100 milyon euro koyacagı söylentilerini çıkartmıştı bazıları hala göremedik o sıcak parayı

Rezil adi bir şike hükümlüsü ile Galatasaray başkanını mukayese etmek :crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt