Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktas songu alip nasil kimin yerine oynaticaz forvete buragi yazmadan

ister stoper oynat ister orta saha

fonsiyonel adamdı vesselam

becerikli yönetim yada yönteMEMEtim Kambell'i de benficaya kaptırdı

her tarafından fiyasko bir transfer dönemi

üstüne üstlük koca GS formasında sponsor olmadan akşam lig maçına çıkacağız

bu kadar aciz bir yönetim görmedim ben

amrabatın yeri malaga

orada deger görüyor o da orayı benimsedi

severim nordini,onun icin hayırlısı olsun

saglam turkleri getirin ZATEN saglam yabanci COOOK.. ama nerde o akil.. bize nuri sahin hakan calhanoglu omer toprak tipinde saglam basan yerli adamlar lazim.. o ortamda chedjou amrabat aninda ronaldo olur butun yabancilar devlesir.. bunlar sarkiyi sonundan baslatip geri cekimde dinleyen tipler bu yoneticiler.. kafasini sey ettigimin.. besiktas bu modeli goturuyor, vodafon arenaya bi girsinler.. sonra gorecegiz senin cilegini armudunu aysal efendi

Ciddiydim tabiki.

Süleyman sebanın meşur bir cümlesi vardı

Şerefli ikincilik şerefsiz şampionluklardan önemlidir.

Bu söz ile ankaragüçü 8-0 efsanesini yaratan adam . Ona anılan bu senedeki lig sana, yani Galatasaraya, verirlermi?

Engel üstüne engel konulur yoluna. fenerede engel olunur bence.

Yalnız şöyle bisey var aynısını biz yasasak bizimkilerde o gözle bakmaz miydi ister istemez? Kendimizi bazen rakiplerimiz yerine koymayı ogrenmeliyiz. Ha o maçta sikenin ş'si yoktur orası ayrı.

Fakat Süleyman Seba gerçek bir Beyefendiydi. Bence biraz araştırın Seba'yı

Sadece temenni , Başkan'ın bu kadar beceriksiz olduğunu düşünmüyorum...

Ama yönetim sponsora odaklanmaktan transfer çalışmalarını boşladı , 1 hafta oyuncu transfer etmeye çalışıyoruz...

Umarım temennin doğru çıkarda bunca kaybedilen vakit bir işe yaramış olur. Belkide transfer yapabilmemiz sponsorluk anlaşmasına bağlıdır bu nedenle bekleniyorda olabilir sonuçta para yok klupte uefadan uyarı bile aldık borç bitecek denirken bu vaad edilirken organizasyonlara katılamama yada transfer yasağı riskiyle karşı karşıyayız.

Muslera

Chedjou

Melo

Telles

Sneijder

Bruma

6 yabancı oldu

Dany,Amrabat gitti kaldı Eboue,Ontivero

hepsini geçin şu negredoyu kiralayin. herifi kafalayin. çehremiz degişir lan. gömülü oynasan bile at buna topu ileri hizli git. tabi bu rüya

Almeida kaç gol atacak acaba

tapatalk

ister stoper oynat ister orta saha

fonsiyonel adamdı vesselam

becerikli yönetim yada yönteMEMEtim Kambell'i de benficaya kaptırdı

her tarafından fiyasko bir transfer dönemi

üstüne üstlük koca GS formasında sponsor olmadan akşam lig maçına çıkacağız

bu kadar aciz bir yönetim görmedim ben

Nasil kimi oynaticaz derken zaten demek istedigim bu sen transfer plani yapma sacma sapan adamlar al sonra son gun song gelse ne olucak song gelir sonra orta saha song selcuk olur melo kesik yer bunu bile yapabilirler valla

oha oha oha Agger geri evine Brøndbye döndü Danimarka basinda heryerde yaziyor.:eek: Nasil kacirdik lan bu herifi!!!

3m Euro hem de ya :( Ama 10 m versek de alamazdık . Brondby taraftarlarına sözü varmış galiba jubilesini orda yapmak istiyormuş . Memleketi bir anlamda .

Beni asil sinirlendiren, 4.yildiz senesinde bu rezilliklerin olmasi.

Yok "Son gün oyuncu ucuz olurmus, yok falan fistan olurmus". Ayiptir ya.

Ulan asil bu sezon parcalamaliydin piyasayi. 4. yildizi istiyorum demeliydin. Öyle lafla 4.yildiz gelmiyor.

Adnan Sezgin´lik yapmak icin 4. yildiz senesini mi buldun be adam?

Neyse, bu aksam dünyanin kac bucak oldugunu ögrenir zaten Aysal Efendi.

3m Euro hem de ya :( Ama 10 m versek de alamazdık . Brondby taraftarlarına sözü varmış galiba jubilesini orda yapmak istiyormuş . Memleketi bir anlamda .

Yani, zaten suan an televisionda diyor Brøndby olmasa Liverpoolda kalirdim diye....ama cok iyi futbolcu Chedjouyu falan top diye oynar Agger

süleyman sebayi iyi abartilar bunlar, süleyman seba sezonu ne lan.

BwSIS-QCEAAe6hg.jpg

Amrabat imza icin Malaga'da... :)

Pazardan mi almis giyimini ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt