Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Manu bizden beter Burnley tek kale oynuyor resmen

tapatalk

Emir Sarıgül: "Pazartesi transferde son gün olacak ama, inşallah güzel haberler ile bu dönemi kapatacağız.

Vallahi billahi biliyordum böyle olacağını. Son güne kaldık yine. Tam Türk işi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=MwvfBZMZQTQ[/media]

Forvet lazım değil diyen arkadaşlara , Burak yabancı sınırında kesilmez diyenlere

Ücretsiz Burak ' tan Soğuma Terapisi

İyi Seyirler

Valla ne yalan soylim yabanci siniri sikintisi sebebiyle futbolunu da begenmedigim halde mecbutiyettende olsa yokluktanda olsa buragi cok savundum arkasinda durdum sabrettim ama burak hic ama hic gelistirmedi kenduni ts da neyse bizdede o oldu fb maci benim icin artik sabrin bittigi an oldu yinede cok art niyetli olmak istemiyorum ama burak bizi kanser edecek bu haliyle :(

safra kesesinden gönderildi

Arkadaş ne diye pazartesiye bırakırsın bu riske girersin anlamıyorum ki. Bi aksilik çıkar adam cayar fikir değiştirir klübü fazladan koparmak için inat eder kazık yersin olur yani bunlar son günde. Transferi en geç 15 gün kala bitireceksin

Manchester United'ın stoperlerinin yaptıklarını bizim takımdan biri yapsa anında küfür yağmuruna tutulur bileti kesilir takımdan yollansın denmeye başlanır.

RVP ve Rooney'nin şu hali Burak'ta olsa olacakları zaten düşünemiyorum.

tapatalk

Forvet ne kadar iyi olursa olsun forveti yukseklere cikaricak orta sahadir. Burak kesip bicilecek bir forvet degil ki. Cluj vs olan grupta estiriyordu o zaman ooo baba Burak vesaire, sampiyon oldugumuz sene yine ayni sekilde Burak adamsin. Simdi ne degisti cok mu farki var.. Bu boyla firsatci forvet bulamazsiniz dunyada cok, e bu faulleri cekmeleri 1-2 sezon once de yapiyordu? Cok pozisyona girer cok kacirir cok da atar. Su an da cogu avrupa takiminda siritmadan oynayabilir. Burak'i bu denli kotu gosteren Selcuk'un formsuzlugu/isteksizligidir. Forumdaki cogu insan da Song transferini bu yuzden istiyordu orta sahayi toparlar savasir vs diye.

Forvet ne kadar iyi olursa olsun forveti yukseklere cikaricak orta sahadir. Burak kesip bicilecek bir forvet degil ki. Cluj vs olan grupta estiriyordu o zaman ooo baba Burak vesaire, sampiyon oldugumuz sene yine ayni sekilde Burak adamsin. Simdi ne degisti cok mu farki var.. Bu boyla firsatci forvet bulamazsiniz dunyada cok, e bu faulleri cekmeleri 1-2 sezon once de yapiyordu? Cok pozisyona girer cok kacirir cok da atar. Su an da cogu avrupa takiminda siritmadan oynayabilir. Burak'i bu denli kotu gosteren Selcuk'un formsuzlugu/isteksizligidir. Forumdaki cogu insan da Song transferini bu yuzden istiyordu orta sahayi toparlar savasir vs diye.

https://eksisozluk.com/entry/45298227

şunu bir görürmüsün.

3 ay boyunca yat , sonra iki gün kalınca çalışmaya başla . Ben bunu çocukluğumda verilen performans ödevlerime benzettim . 2 ay boyunca yatardım son 3-4 gün yapmaya çalışırdım :D

koskoca manuda fletcher oynuyor ya bu adamlardan ne bekliyor manu anlamıyorum .

Arkadaş ne diye pazartesiye bırakırsın bu riske girersin anlamıyorum ki. Bi aksilik çıkar adam cayar fikir değiştirir klübü fazladan koparmak için inat eder kazık yersin olur yani bunlar son günde. Transferi en geç 15 gün kala bitireceksin

Real Madrid Barcelona City Dortmund Arsenal Bayern hepsi son günlerde transfer yapıyor, bize özgü bir durum değil yani. 15 gün kala bitirmek çok çok zor.

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt