Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester United'ın stoperlerinin yaptıklarını bizim takımdan biri yapsa anında küfür yağmuruna tutulur bileti kesilir takımdan yollansın denmeye başlanır.

RVP ve Rooney'nin şu hali Burak'ta olsa olacakları zaten düşünemiyorum.

tapatalk

Sahada eger bir takim yoksa, oyuncular oldugundan kötü gözükür. Bu biz dahil, her takim icin gecerli. Galatasaray iyi giderken Selcuk Xavi, kötü giderken cöp oluyor iste o yüzden... Isleyen bir takimda oyuncu oldugundan iyi, islemeyen bir takimda oldugundan kötü gözükebilir.

Futbolda psikoloji önemli bir etken mesela Manchester United'ın maçı var şuan örneğin Rooney bize gelse 15.000 kişi havaalanına karşılamaya gider, haftada 300.000 sterlin(380.000 Euro=1.070.000 TL) para kazanıyor, diğer futbolcularda dünya starı ama gel gör ki sahada ruh gibi dolanıyorlar, bizim taraftarda lig başlamadan Burak ve Selçuk gibi futbolcularımızı harcıyor, sanki yabancı sınırlaması yokmuş gibi bu adamları psikolojik olarak bitiriyoruz.

Penaltiyi herkes kacirdi burak atmadimi burak pozisyon bulunca atiyo laf etmeyin tatava yapmayin yabanci forvet alinsin top yapan burak rahatlicaktir

Tam anlattigim da bu iste gecen sene Drogba nasil guzel besledi Burak'i.. Burak'in yerine daha kaliteli yabanci forvet alacak paramiz YOK, Burak'tan daha kaliteli Turk forvet de YOK. Gelecek adam Burak'i rahatlatacak, alan acacak, pas verebilecek iyi bir kanat forvet olsun yeter. Burak'in yerine adam alacak luksumuz yok ki insallah alinmaz garip biri. Burak vazgecilecek bir oyuncu degil kolay kolay..

Futbolda psikoloji önemli bir etken mesela Manchester United'ın maçı var şuan örneğin Rooney bize gelse 15.000 kişi havaalanına karşılamaya gider, haftada 300.000 sterlin(380.000 Euro=1.070.000) para kazanıyor, diğer futbolcularda dünya starı ama gel gör ki sahada ruh gibi dolanıyorlar, bizim taraftarda lig başlamadan Burak ve Selçuk gibi futbolcularımızı harcıyor, sanki yabancı sınırlaması yokmuş gibi bu adamları psikolojik olarak bitiriyoruz.

İyi de bize ne Manu'dan ? Manu futbolcuları berbat diye biz de mi göz yumalım 2 kankaya ?

En kral transfer; Futboldan anlayan bir yönetimin gelmesidir.

Yönetim´in futboldan anlamasina lüzüm yok. "Kurumsallik" adina hareket ederlerse yeterli olur bu konuda, bu takima Sportif Direktör lazim sadece. Ve o Sportif Direktör futbolun üstadi olup, uzmanlar ile bir Team kurmasi lazim. Yönetim sadece bütceyi belirleyecek, gerisini bu uzmanlar kurulu halledecek, hoca ile birlikte...

17 de milli takim kadrosu aciklanacak

Manunun tek posisyonu olduğu gibi 3-4 top yapamıyorlar resmen orta sahadan itibari ilen.

Yönetim´in futboldan anlamasina lüzüm yok. "Kurumsallik" adina hareket ederlerse yeterli olur bu konuda, bu takima Sportif Direktör lazim sadece. Ve o Sportif Direktör futbolun üstadi olup, uzmanlar ile bir Team kurmasi lazim. Yönetim sadece bütceyi belirleyecek, gerisini bu uzmanlar kurulu halledecek, hoca ile birlikte...

Kim gelirse zevkine göre transfer yapıyor. Hani aldıgı oyuncu tutarsa, bu adamı ben getirmistim deyip show yapacak..

Bari futboldan gercekten anlayan bir yönetim gelsinde, en azından zevkine göre getirecegi adamlar kaliteli olur.

Forvet transferinde son ana kadar beklemelerinin nedeni Bursaspor maçı olabilir. Bu akşam bize burağı tekrar gösterip pazartesiye almeidaya razı edecekler.

:D :D :D :D :D

BwSWXIVCAAADWk8.jpg

Kötü yakalamislar hocayi... Karisi görmesin bunu.

şunu gördünmü diyorum. herif istatistigi söylüyor. vazgeçilmez bir oyuncu oldugunu söylüyyor. forvetin yerli olmasi şartmiyymiş. ligde forvet olmadigi için en iyi yerli forvet diyorlar. bir herif 1 metre ötesinde oyuncuya top atamiyor atamiyor. takimca iyi degilsin diye gol atamazsin die bişey yok bu forvet bozuntusu. organize ataklarin katilidir. gittigi gün bayramimdir dogum günümdür. önce bu forvet bozuntusu gitsin. sonra diger yerleri düzeltiriz.

Wenger'in Campbell'ı vereceğini sanmıyorum. Eğer verirse de CL'de kendilerine karşı oynayamaz maddesi koydurur.

Kim gelirse zevkine göre transfer yapıyor. Hani aldıgı oyuncu tutarsa, bu adamı ben getirmistim deyip show yapacak..

Bari futboldan gercekten anlayan bir yönetim gelsinde, en azından zevkine göre getirecegi adamlar kaliteli olur.

Taraftar eger birazcik bilinclesse, sistemi sorgulamaya baslasa, ozaman kimse öyle zevkine göre adam alamaz iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt