Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi bakalım bu gece nöbetteyiz

Prandelli : Başkanımızdan 3 futbolcu bekliyoruz

Seten, "Beşiktaş Sosa, Ben Arfa ve Ruiz'le anlaştı, birini alacak" diyor.

Beyler gece birşeyler olur mu sizce? Ona göre duralım. Dün 8'e kadar uyumadım gözlerım kızardı :D

C8654C55B63A28A2CA4A142070666FCD.gif

Bu gece bunu görürüzzz umarım

o degilde son gun cok pis kitleyecek eskisehir tarigi bize.

soyle 5 milyon eurocuk civarina filan.

sonra bir iki seneye nasil gondericez diye ugrasicaz.

bu lig tv spikerlerindeki bjk yalaklığı göklere çıktı. atibayı bi yalamadıkları kaldı pez.

edit: şimdide töreyi busene fb olmazsa bjk yi şampiyon yapmaya çalışakalar anlaşıılan

Sasa İlic : ''Galatasaray'da çok güzel iki sezon geçirdim. Şampiyon oldum. Hayatımda iki kulübün yeri çok ayrı. Biri Partizan, diğeri de Galatasaray.

Süper Ligi izlediğini kaydeden Sasa Ilic, eski takımı Galatasaray'ın şampiyon olmasını istediğini söyledi.Türk Ligi'ni takip ediyorum, izliyorum. Özellikle Galatasaray'ı. Diğer maçları da izliyorum. Çok daha kaliteli artık Türkiye Ligi. Umarım Galatasaray bu sezon şampiyon olur."

Yeri değil ama bugün ve bundan sonra gelecek bütün oyuncuların İlic gibi kararterli olmasını diliyorum , Hajrovic gibi Ribery gibi adi karakterler olmasın bugün gelecek oyuncu da umarım karakter sahibi olur.Çok severdim İlic 'i

Adamsim ILIC

Valla bugün oynanılan sistem acaba kalıcımı. benim kafa orda. 3 oyuncu alırız goygoyuda baya komikmiş. Hoca çok şakacı belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt