Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw ne cassanosu arkadaş okadar Kafayı yememistir yönetim 32 yaşındaki cassanoyu alacaklar sa istifa etsin gitsinler sakin drogbayla mukayese etmeyin drogbanin tırnaği olamaz

arkadaslar bende uzuldum songun gelmemesine ama mantikli dusununce niye gelsin bu adam turkiyeye. hele hele verilen paralar asagi yukari ayni ise.

zaten toplasan 6 ile maksimum 10 cl macina cikacak. geriye kalan asagi yukari 40 lig ve kupa macina cikacak. yani adam kerkesin izledigi, vitrinde olabilecegi 6-10 arasi duzgun maca cikabilecek. "dunya derbisi" dedigimiz sacmaligin bile turkiyeden baska yerde gosterilmedigini dusunursek olayin rezilligi ortaya cikiyor.

ama ingiltere oylemi. evet avrupada olmayacak ama adam her macini dunyanin neredeyse her ulkesinde seyredilidigi, futbola saygi duyulan, insanin oynarken ve izlerken zevk aldigi, harika statlarin, enfes zeminlerin oldugu bir ligde oynayacak.

turkiyedeki su statlarin, zeminlerin haline bak. bombos statlar. toprak sahadan bile kotu zeminler. kasap gibi oyuncular. habire kavga, kor dovusu gibi maclar. sifir kalite. derbiler desen savas gibi. kufurler, sahaya atilan yabanci maddeler havalarda ucusuyor. $ike almis basini gidiyor.

biz Galatasarayli oldugumuz icin olaya duygusal bakiyoruz. ama mantikli dusunursek verilen para asagi yukari ayni olunca adamin turkiyeye gelmesi hele hele ingiltere gibi bir sansi varsa pek mantikli degil.

O 3 transferden biri Tarık uyuzudur.Fena kazık girecek gibi hissediyorum.

Orta saha icin alternatif isim Tolgay Arslan olabilir.

Şimdi bunu yazacaktım bende. ;)

Yani bu adamlar elimizdeki mevcut 6 yabancı ile rotasyona girdiklerinde de sorun çıkarmazlar. Daha önce sık sık söylediğim gibi. her ligin kendine göre bir tarzı var. Bir oyuncu bir ligde yıldızken diğerinde sönük kalabiliyor. Bir oyuncu da bir ligde çok sıradanken bir diğerinde çok tutuyor. Hilbert, Ernst, Atiba, Webo, hagi filan bunların örnekleridir.

Ligimizin tarzını düşünürsek Toivonen ve Ben Yedder kesinlikle uygun isimler. Yedekliği sorun etmezler, çıktıklarında her şeylerini verirler. CL seviyesinde de sırıtmazlar.

Muslera

Veysel Chedjou Semih Tarık

Melo Selçuk Furkan

Wesley

Cassano Burak

:ka21:

Demek ki bu dolandiricilarin acil paraya ihtiyaci var. Sen onca hafta diren diren sonra son hafta 2 milyon birden düs.

Almayin lan Tarik'i falan, batsin serefsizler.

Yani bu adamlar elimizdeki mevcut 6 yabancı ile rotasyona girdiklerinde de sorun çıkarmazlar. Daha önce sık sık söylediğim gibi. her ligin kendine göre bir tarzı var. Bir oyuncu bir ligde yıldızken diğerinde sönük kalabiliyor. Bir oyuncu da bir ligde çok sıradanken bir diğerinde çok tutuyor. Hilbert, Ernst, Atiba, Webo, hagi filan bunların örnekleridir.

Ligimizin tarzını düşünürsek Toivonen ve Ben Yedder kesinlikle uygun isimler. Yedekliği sorun etmezler, çıktıklarında her şeylerini verirler. CL seviyesinde de sırıtmazlar.

Toivonen özellikle daha iyi olur diye düşünüyorum. Gerçi son durumu nedir çok takip edemedim 1 senedir, ama bu lige cuk oturur.

Keşke Podolski olsa diyorumt abi ben ilk olarak hala.

Tarik'i yorumlayacak kadar tanimiyorum ama Eskisehirin tavri yuzunden oyuncuya bir onyargi olustu. Gelirse bunu da asmak zorunda kalacak.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt