Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedekten oyuncu sokabilmek için Cassano. Bugün Olcan diri olarak oyuna girdi ve oyunun seyri değişti. Kaldı ki her maç Cassano oynayacak diye bir durumda yok. Ama CL'de tecrübesiyle bize çok şey katar. Aynı şekilde Furkan yerine Olcan oynayıp asimetrik 4-4-2 de oynanabilir.

Yedekten oyuncu sokacaksak sistem değişmemeli.Bu yüzden Podolski tarzı adam lazım. 4-3-1-2'yi Drogba ve Eboue varken oynayamadık Şimdi oynarsak daha beter olur.

BwT9S0RCYAA4EZq.png

doumbiayi istemeyen nadir kişilerden birisiyim

izlediğim kadarıyla golcü bir futbolcu burak yılmaza benzetmek biraz abes kaçabilir burak yılmaz tarzı bir oyuncu

bize ileride top tutabilcek bi isim lazım golcü olması çok mühim değil elmander tarzı

üst düzey liglerde oynamamış olmasıda bi sorun aynı performansı bizde gösterirmi bilemiyorum

bide tipte hiç 26 göstermiyo buda bilinen bişey :D

burak yılmazı gönderip almak daha güzel olurdu

Ontivero kesin olarak Gaziantep'de . Menajeri açıkladı twitter'dan . 1 senelik kiralık .

Doumbia mikel olsun mukemmel olur. Bu kadar bekledik bari tam olsun

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bize pahali olmadan direkt katki verebilecek ama bashka kulüplere giden bazi oyuncular:

Alex (PSG --> Milan)

Song (Barça --> WHU)

Menez (PSG ---> Milan)

Ontivero´nun Türkiye´de kalmasina sevindim. Capini bi görelim bakalim.

doumbiayı alacak parayı nereden bulmusuz. Doumbiayı 10m.dan asagı bırakmazlar.

Kim gelirse gelsin oyun yok futbol yok, bu Prandelli bize hiç yaramıyacak. Biz Fio muyuz. Fener maçında sürekli gerideydik, Bursa maçı keza öyle. Bugün deliye döndüm.Nerden buldularda getirdiler bu adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt