Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adettendir :)

HeQfd.png

Alex+Song_+Overview+Profile.png

Felipe+Melo_+Genel+Bak1_+Profil.png

az daha unutuyordum !

Ceyhun+G%C3%BClselam_+Genel+Bak1_+Profil.png

mbia ve yabancı forvet alınsın kontenjan sıkıntı değil bence. chedjou forvet ve mbia 2 boş kontenjanı düzenli paylaşır

Mbia ve yabancı forvetle 11 kurar mısınız ? Kafam çok karıştı. Ne düşünülüyor çok merak ediyorum.

mbia yı alacaksak ustune yabancı forvet alacaksak tarık erkan paketı lazım...yoksa yasini izleyecez sol kanatta emre colak bari biraz gayret gosterse de formayı kapsa

Iyi hos uzun yazmissin da bos yazmissin. Son 2 günde 4 oyuncu alacagimizi/ alabilecegimizi mi saniyorsun?

En iyi ihtimalle 3 oyuncu aliriz. 3 diyorsam bunun ikisi Tarik ve Almeida olur. Ki ikisinin de gelmesini zerre kadar istemiyorum.

Bence bir tane kimsenin duymadigi bir adami getirecekler "sürpriz". Insallah Tarik olayi yatar da kurtuluruz. Almeidayi bence oyaladilar durdular, kimseyi bulamazsak bunu alalim diye.

Prandelli de 3-4 oyuncu bekliyorum dedi. Muhtemelen benim verdigim mevkilere oyuncu istiyor. Chedjou gitmiyorsa stoper falan istemez bence.

Gökhan Zan'i da kadroda tutmamiz tamamen stoper transferini ortadan kaldiriyor.

Bek ve forvet kesinlikle alinmali. Hocanin Yekta'yi oynatmasi ve 3'lü düsünmesi bir transferi daha mecbur kiliyor. Mbia, bek ve kiralik forvet veya Almeida seklinde olur liste.

Mbia, Melo gibi agresif, mücadeleci ve sert bir oyuncu.

Selçuk İnan'ın temposuzluğunu eleştiriyorduk.

Mbia orta sahayı rahatlatabilir.

coupe de la lique : 2010, 2011, 2012

Franse supercup : 2010, 2011

Lig sampiyonlugu : 2009,2012

Mbia'nin marsilyada oynadigi donemde kazanilan kupalar

----------muslera---------------

veysel---semih---hakan/koray----tarık

-------------mbia---melo--------------

--olcan-----------sneijder-------erkan/emre ç.

--------------------doumbia-----------

Ben istemiyor oyuncu mbia

Elektrik alamadım

Ayrıca iyi dmc olsaydi ismi diarra olurdu bu afrikalı oyuncunun

Prandelli 3 transfer bekliyorum dedi bu saatten sonra transfer yapmazlar ise direkt yönetim göz önüne alınır hoca bekliyorum dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt