Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almedia'yi almak aptallik. Yalan haberler, menajerler itelemeye calisiyorlar diyorlar, ona inanmak istiyorum.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Ertem diyorsa Almeida yi dogru degildir. Bu adamlar gecen sezon 15 defa Ronaldinho yu Besiktasa getirdi. Siz ne anlatiyorsunuz.

Ertem'e inanmaya gerek yok, kendi mantığımız dahilinde düşünüyoruz. Almeida boşta kimseye imza atmıyor, bizim yönetim de forvet arayısı adına tık yok en azından biz duymuyoruz...

gerekirse tek transfer yapıp mutlaka kaliteli forvet alınması gerekiyor

Demirören: " ... para kaybedin, maç kaybedin, kupa kaybedin ama asla kendinizi kaybetmeyin"

*** Baktınız olmuyor; şike ve kahpelik yapın!

Mbia kim Almeyda kim madem bunları alacaktın Dany niye gönderdin Amrabati niye gönderdin? Gece gece insani sinir ediyorlar.Yok Song du yok Obi Mikeldi yok Patoydu derken Mbia Almeyda komedi misiniz?

Bjk bıyıklıyı yollayıp Ba`yı alıp çağ atlarken biz drogba yerine bu kazmayı alıp cilalı taş devrine dönmeye çalışıyoruz. Şu malı alıp 2–3 yıl kahrını çekmek yerine transfer yapma daha iyi.

Tapa

#İDDİA | Transferde son saatlere girerken, G.Saray Guarin'İ transfer edebilmek için girişimlerde bulunuyor. (fcinternews.it)

Birisi Almedya'ya Gs forması giydirilmiş caps'i paylaşsın diye mesaj yazdım sonra o görüntüyü kaldıramam diye mesajı sildim. Kaynanam sevmiyormuş. Buyrun bir de kimi shoplamışlar :sad007:

[attachment=12972:wdwd.png]

Ekli dosyalar

• wdwd.webp
    wdwd.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 202
erteme inananlar var şaka gibi.forum harbiden kafayı yemiş.

Her oyuncu ya veto eden.prandelli almeida ya Gelsin.mi diyecek ?

(O veto haberleri dogru degildir...)

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt