Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guarin ortasaha kim kesecen Melo'yu mu?

Anlamsız transfer bana göre..

Alacaksanız forvet alın Tarık'ı alın yahu..

_________Muslera

Veysel Semih Hakan Tarık*

_______Guarin Melo

_________Sneijder

Olcan ____Burak____ Bruma

*Zan/Koray _Hakan

Ha chedjou ha hakan tr ligde pek farketmez...ama Selcuk <-> Guarin hamlesi takima cok kalite katar

Orta saha ya dinamizm ve kalite katen orta saha oyuncu şart bu takıma. ..selcuk.ile sezon bitmez..

* LG G2 Tapatalk *

Aman abi ne Almeydası, Mbia bile bir nebze stopter ortasaha oynuyor diye kaldırır bu yürek ama Almeydayı kaldıramam..

Mbia mükemmel bir oyuncu bana göre oyun görüşü çok üst seviyede fakat benim için en özel yer forvet olacak..

_________Muslera

Veysel Semih Hakan Tarık*

_______Guarin Melo

_________Sneijder

Olcan ____Burak____ Bruma

*Zan/Koray _Hakan

Ha chedjou ha hakan tr ligde pek farketmez...ama Selcuk <-> Guarin hamlesi takimi cok kalite katar

* LG G2 Tapatalk *

O yönden düşünmemiştim renkdaş..

Selçuk rezalet farkındayımda toparlar ya inşallah..

mbia orta sahada da oynuyor iste

joker adam arıyoruz

guarin melo gibi hücumda da etkili olabiliyor mbia daha defansif

hocanın istedigi bu söylenene göre

neyse ya beynim yandı,yarın hersey belli olur

İkisi de orta saha oynayabiliyor ama mbia gereksiz olur o sanki daha defansid . Kaldı ki defansımız çok sağlam Chedjou falan da toparladı . Ama hücumda çok ciddi bir şekilde organize olamama sıkıntısı var . Selçuk falan da rezilleri oynadığını düşünürsek Guarin daha mantıklı.

Sinan Engin bile doğru söylüyor Tarık'a o parayı vereceğine o parayla üst düzey forvet ya da forvet arkası adam al diyor

Tarık maç kazandırmaz üst düzey forvet çok maç kazandırır

Guarin çok fazla bir oyuncu. Ismi geçenler içinde açık ara En iyisi ve bize en fayda sağlayacak olanı. .

Beyler herkes orta sahayı ikili yapıyor ama bence Prandelli üçlüden vazgeçmeyecek. Bu yüzden bir transfer istemiştir orta alana.

4-3-3 ve varyasyonlarını oynayacağız. Guarin ya da Mbia bu üçlüden biri olacak

Eboue niye gözden çıkarıldı anlam veremiyorum +3 için bence çok kaliteli bir hamle..

+Chedjou'ya güvensek bence sorun olmaz..

Adam bir güvende hissedemedi kendini geldiğinden beri..

Düzenli oynasa çok iş yapacak bence..

anderleth maçı başlığını açsanıza kardeşler

yalnız bu yıl ekranı tinerciler basmış resmen. bütün kanallarda onların yorumcuları var. herhalde bu yıl bunları şampiyon yapabilmek için tv den propaganda işini sıkı tutuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt