Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guarin hakkında birşey diyemem ama olur da mbia gelirse Alex songtan çok sevinirim... Gecen yil rakitice partnerlik yapti bence sevillanin en iyi 2 oyuncusundan biriydi.. Müthiş fiziği ve beklenmeyecek derecede yuksek tekniği var.. Melo gibi oyunu çift yönlü oynayabiliyor.. Stoper defansif ve merkez orta saha oynuyor.. Benim tercihin merkez orta saha oynamasidur.. Yanilmiyorsam kiralikti sevillada insallah almisizdir.. Yilin transferi olacagina kalibimi bsssrim

2 alternatif var biri almeida sırtı dönük oynar,diğeri pato yüzü dönük oynar.

bu bile bizim ne kadar kötü yönetildiğimizi gösteriyor ,bu iki isim birbirinin alternatif olabilecek oyuncu değiller.

ya bu guarin devre arası istememisti bizi

zorla göndermek istiyolar ama ben istemiyorum felan demisti

keske bulabilsem o acıklamayı

mancini de istemisti hatta interde bırakıyordu ama adam gelmek istemdi

chealsea acaba obi mıkelı vermez mı bıze.melo gıbı kıralayıp sonra alsak.

Bende Mbia yı istemeyenlerdenim.Bonservissiz olarak kulüp bulamaması insanı şüphelendiriyor.

Az önce ''Nasıl bir oyuncu?'' diye soruyordun yanlış hatırlamıyorsam!...Ne çabuk kanaat oluşturdun...Bir kulüple anlaşmamış olması kötü futbolcu olduğunun delilidir yani sana göre?...Taraftarın genel profili bu, maalesef...

Guarin hakkında birşey diyemem ama olur da mbia gelirse Alex songtan çok sevinirim... Gecen yil rakitice partnerlik yapti bence sevillanin en iyi 2 oyuncusundan biriydi.. Müthiş fiziği ve beklenmeyecek derecede yuksek tekniği var.. Melo gibi oyunu çift yönlü oynayabiliyor.. Stoper defansif ve merkez orta saha oynuyor.. Benim tercihin merkez orta saha oynamasidur.. Yanilmiyorsam kiralikti sevillada insallah almisizdir.. Yilin transferi olacagina kalibimi bsssrim

Şu zamana kadar neden serbest hala herhangi bir sözleşmeye imza atmamis ?

Bugünkü Hakan Balta'yı gördükten sonra Tarık'a 10 milyon verilse ağzımı açmam..

Rezalet ya Hakan her zaman ki gibi..

Galatasaray icin transfer sezonu baslamistir! Insallah aradigimiz yerlere uygun isimleri takviye yapariz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

AS Roma, Holebas'i 1 milyona kadrosuna katti.

Bu Ertemde twitter da dolaşan dedikodulari Son dakika haberi diye veriyor.Deli'nin biri kuyuya taş atiyor bunlarda haber yapiyor.Ayıptır Yahu.

Ulan seviyorum bu siteyi be yarım saat önce mbia şimdi guarinli kadrolar yapılıyor herkes o kadar içten masum şekilde çıkarı olmadan seviyor ki Galatasaray'ı kimi zaman yazmadan okuyorum saatlerce :encouragement:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt