Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guarin box to box oyuncusu galiba daha çok.

Gelirse melo dm olur. Mbia gelirse melo daha çok box to box olmaya çalışır.

Guarin manyak şut özeliği varmış izlediğim kadarı kadar şimdi.

Guarini tercihi sanki biraz daha mantıklı olur gibi mbiaya göre hucumsal anlamında

Bu arada Di Marzio, Guarin ile ilgileniyoruz dedi. En güvenilir duyumcudur o. Ama teklif daha yapmamisiz.

beni en çok korkutan şey tarıkla ilgili duyum var önlibero olarak alacağımız oyuncu için duyum var birkaç isim var ortalıkta ama nedense forvet ile ilgili hiçbir isim çıkmıyor ve almeida hala boşta ???

@Sercan Eskisaraç ben de ona sasirdim boşta olduğunu bilmiyordum.. Acaba ayni mbia mi diyorum gecen tip sevillada oynayan mbiayi alan takim cikmadiysa ya astronomik rakam istemiştir ya da kulüpler maldir başka aciklamasi olamaz.. Avrupa liginde izlemissinizdir en azindan gözden kaçacak gibi bir adam değildi.. Rakitic mbia bacca tasidi zaten takimi

Ya arkadas hala Tarik diyenler var utanmadan.

Türkiye de niye bu kadar sevilir böyle tipler anlamadim gitti. Hangi oyuncu pir pir kossa bir halt ediyormus gibi gözükse hemen millet üstüne cullanir.

Ya iyi olsa birsey demiyecegim de bu herifin defansi berbat, ofansi da berbat. Yetersiz bulunan Veyselin bile skora katkisi var.

Overrated tabiri var ya. Tam bu Tarik icin gecerli. Sisirilmis de sisirilmis. Alacagiz sonra elimizde patlayacak.

Lan en son ne zaman anadolu kulüplerinden tonlarca para verip aldigimiz adam TUTTU???

Sorarim size. Adami hasta etmeyin. Sonra bu adamlari yollayamayinca yanip durursunuz yönetim kötü, yönetim söyle yönetim böyle diye.

TARIK BIZE GRAM FAYDA SAGLAMAZ !!!! ve en önemlisi istenilen paralarin 1/4 bile etmez.

Surada yazan oyuncuların hicbiri gelmeyecek bence. Bambaska adamlar gelecek. Her kafadan farklı ses cıkıyorsa bilinki herkes sıkıyor.

Beni en çok sevindiren bu gece Burak'ın sırtı dönük forvet gibi topu kontrol edip sağa sola gönderip atağı geliştirmesi oldu gerçekten hiç beklemediğim hamleler Prandelli hocanın sanırım direktifleri olabilir..

Gol bile atmasa bunları yapsa alkışı alır çok özverili oynuyor inşallah bu kendine güveni ile çok gol atar..

Çünkü çalışıyor çocuk bu belli..

Bizde sallamayız ona..

Kendini geliştirmeli artık üstüne koymalı bu yetenek var onda..

Guarin box to box oyuncusu galiba daha çok.

Gelirse melo dm olur. Mbia gelirse melo daha çok box to box olmaya çalışır.

Guarin manyak şut özeliği varmış izlediğim kadarı kadar şimdi.

Guarini tercihi sanki biraz daha mantıklı olur gibi mbiaya göre hucumsal anlamında

Attigi gollerden biri; [media]https://www.youtube.com/watch?v=2WwRNyZTwOM[/media]

Sent from my iPhone using Tapatalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2WwRNyZTwOM[/media]

Oyşş..

Guarin + Pato ya ne dersinizzz ???

CL Kadro:

_________Muslera

Türk Semih Chedjou Telles

_______Melo Guarin

Olcan __Sneijder__ Bruma

_________P a t o____________

gena durmiyor gibi :)

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt