Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig. TV maratonda Freddy guarin anlasti diyor

o%C4%9Flum-yapmay%C4%B1n-lan.jpg

Sen gördün mü bunu dediklerini ???

Pato guarin mbia tarik one cikan isimler bunlar..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şampiyonlar liginden gelecek para tam belli olsun diye bizimkiler Beşiktaş'ın elenmesini beklediler, inşallah Guarin'le Pato olur da paraların hayrını görürüz. Geç olsun, hayırlısı olsun...

Bu soru daha mantıklı

Guarin + Bonservissiz forvet (Almeida :D) mı?

Yoksa

Mbia (bonservisi elinde) + Yabancı forvet (tüm para forvete) mı?

Forvete bağlı. .. babayiğit bi forvet ise....ikinci tercihi derim.

Guarin > mbia bana göre...ama aralarında cok.büyük.vark yok...mbia da isimizi görür

* LG G2 Tapatalk *

Futboldan para kazanan bir allahin kulu da cikip demiyor bu Tarikin ne kadar sisirilmis bir topcu oldugunu.

Kuklasiniz lan hepiniz. Sorsan adamin FB,Galatasaray,BJK ye karsi oynadigi maclardan haric macini seyretmemislerdir.

Merak ediyorum, mesela Türkiyenin gelmis gecmis en iyi solbeklerinden biri olan (belki de en iyisi) ve vefa vefa diye zirlayan eski topcumuz Hakan Ünsal bir ex sol bek olarak bu hiyar hakkinda ne düsünüyor.

Lig tv Guarin Galatasaray'da falan demedi, İtalyan haber sitesi böyle böyle haber yapmış dedi.

Valla almeida ismini duyduktan sonra pato bende messi etkisi yaratır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sistemiz ney onuda merak ediyorum. Burak tek santrafor mutlu etmiyor beni ama değiştirirmiyiz şüpheli wes'e uymuyor diyeceğimde kuvvetli solbek olsa sola yakın serbestde oynayabilir

guarını alamayız arkadaslar...unutun o transferı yalan haber...tarık a para verıcez ustune bıde guarını alamyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt