Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarik Tarik diye sonuna aldiracaksiniz ya bu hiyari.

Göbek atarsiniz dolandiricilarin ceplerini yine cuval cuval paralarla doldurunca.

Sürec o kadar uzadi ki, bu cocuk bize gelse bile VERIM MERIM alamayiz, bu olaylar onuda olur olmaz etkileyecek tabi ki.

Verim derken zaten verim alamayacagimiz belli, bu cocuk Türkiye ye gelmeseydi Almanya da alt liglerde sürünürdü.

Ben de en iyi kücük kardesimi zorla burada bir futbol takiminin alt yapisina sokayim, belki o da köseyi döner Türkiyedeki bu zihniyet var oldukca.

bQdnzj.jpg

Arada yapsın bi şeyler. Ben chelsea forumlarına bayağı takıldım bi ara..

% 90'ı sevmiyor, Mourinho'nun Chelsea'ye kazığı olarak görüyor..

Asist yapıp yapmaması ayrı mevzu, bu adamı sürekli izleyen chelsea taraftarının fikri apayrı mevzu..

Ben onların fikrine güveniyorum.

ben dunya kupasında obi mikelin tum maçlarını izledim ve çok iyi oynadı.juve taraftarı da melodan nefret ediyor ama melo iyi futbolcu.birde chealsede o kadar iyi kadro var ki obi mikel onların gozunde futbolcu degil.obi mikel melo oyunu çift taraflı oynar orta sahayı rakiplere dar ederiz.tabi senin de fikrine saygı duyarım.

Gercekden Ümit gündogani verdiysek ozaman Isyan ederim.

Tarik icin 4.5 + Ümit verilirmi hic ya .

Ümit gelecegi Parlak oyuncu Adam hazirlik maclarinda döktürdü 1+2 sene sonra 6-7-8 e Satarlar rahatlikla.

Transfer becerimiz 0

umut ne ya iyi yapmislar

herif top sektiremiyor

birinci ligde oynuyor

Tarik Tarik diye sonuna aldiracaksiniz ya bu hiyari.

Göbek atarsiniz dolandiricilarin ceplerini yine cuval cuval paralarla doldurunca.

Sürec o kadar uzadi ki, bu cocuk bize gelse bile VERIM MERIM alamayiz, bu olaylar onuda olur olmaz etkileyecek tabi ki.

Verim derken zaten verim alamayacagimiz belli, bu cocuk Türkiye ye gelmeseydi Almanya da alt liglerde sürünürdü.

Ben de en iyi kücük kardesimi zorla burada bir futbol takiminin alt yapisina sokayim, belki o da köseyi döner Türkiyedeki bu zihniyet var oldukca.

tarikmi senermi

hangisi sence. ciddi soru

Gercekden Ümit gündogani verdiysek ozaman Isyan ederim.

Tarik icin 4.5 + Ümit verilirmi hic ya .

Ümit gelecegi Parlak oyuncu Adam hazirlik maclarinda döktürdü 1+2 sene sonra 6-7-8 e Satarlar rahatlikla.

Transfer becerimiz 0

Daha kendi futbolcunun adini bilmiyorsun :asd: Umut ismi Umut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt