Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her kadro dışı kaldığında Umut Gündoğan'ın değeri taraftarın gözünde biraz daha artıyor; adam dua ediyordur herhalde hoca inşallah beni kadroya almaz diye..

1090145_Galatasaray_SK.jpg

evimizde şampiyonlar liginde baskılı futbol oynayabiliriz.

Olcan sağ bek?

Gercekten öyle. Cok az sans verdiler adama ne yazik ki. Yani pek fena da oynamadi mesela bu sezon basindaki bir hazirlik macinda.

En azindan dikine giden bir eleman, Selcuk gibi al gülüm ver gülüm oynamiyor.

Aynen öyle.

Bu Sene oynar diye dusündum Hazirlikmaclarindan sonra amma Prandellide begenmedi demek.

Yazik ya kac tene genc aldik hepsi bedava gidiyor Dogru durüst sans verilmeden.

Tarik Camdali haddinden fazla abartiyolar , onun gibi oyuncu avrupada 1 miljona alirsin , yasasin TFF !

Su bursa macinda selcuk yerine umut g. oynasa selcuk'u aratir miydi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet soru sordum kimsede cevap vermedi.Herhangi bir kanaat oluşturmadım kötü futbolcu demedim aksine forumda iyi futbolcu dediler Sevilla maçlarında bayağı övenler var bende 3 ay oynamadıgını öğrenince kafamda soru işareti oluştu hepsi bu.Taraftarın genel profili diye bahsetmişsin ben oyuncunun kalitesi hakkında yorum yapmadım boşta olduğunu öğrenince bu kadar iyi oyuncunun alınmamasından şüphe duyduum sadece.Ayrıca nasıl bir futbolcu olduğunu sorduğumu görüyosun iyi kötü bir yorum yazabilirdin ama eleştirmek için yorum yazmışsın teşekkürler.

Çok sağlam bir önlibero, geçmiş yıllardan bildiğim kadarıyla...''Sakatlık gibi bir durumu yoksa...'' diye çekincemi de belirttim zaten...Hiç tanımadığını söylediğin bir futbolcu hakkında, sırf bir kulüple anlaşmamış olmasını baz alarak ''İstemiyorum'' diye kesin bir hükme varmak ne kadar doğru peki?...Bonservisi elinde olan oyuncular çok daha seçici davranabiliyorlar...Caner de uzun süre sözleşme imzalamamıştı, belli ki Avrupanın elit kulüplerinden cazip bir teklif gelmedi, kulübünde kaldı, kalitesi düşmüş mü oldu?...

yok gundogan

prandelli ilk geldiginde antreman gstvden antremani cekiyorlardi

adam 5 top arka arkaya sektiremiyordu

Burak ile Umut sektirebiliyor de ne oluyor :D

Bu cocuk oynadigi maclarda pek fena degildi aslinda. Oyun görüsü bence kötü degil, dikine de giden bir eleman, sadece biraz Colak gibi vasifsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt