Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pato'ya 15 milyon euro vereceğimizi hiç sanmıyorum.

Medyanın ortaya attığı imkansız transferler yüzünden takıma katkı verecek daha uygun maliyetli isimler beğenilmiyor.

tapatalk

Sevilla sol beke yeni bir oyuncu almış. Telles transferi yatar böylece.

tapatalk

Mancini de aslında Ancelotti'nin oynattığı 4-3-3'ü oynatmak istiyordu ama oyunculardan verim alma konusunda sorun yaşıyordu. Dün ve Fenerbahçe maçında istenen oyun Prandelli'nin sürekli planıysa Cesare de Ancelotti'nin oynattığı oyunun birebir aynısını görmek istiyor. Öne geçtiğimiz zaman etkili ataklarla Madrid gibi rakibi dağıtmak amaç bizim 6-1 yenildiğimiz maç gibi o maçın hakkı asla öyle değildi ama gelip atıp gidiyorlar. Bizim dünkü maça da bakarsak hiç oyunu domine edemedik ama net gol fırsatları bulduk.

Bu oyunun adı kontra atak futbolu değil aslında basketboldaki gibi ''Fast Break''. Kontra atakta beklersin ve fırsat buldukça gidersin ama Fast Break ile topu kapmak için pres yaparsın ve kaptığın anda en hızlı şekilde gole gitmeyi denersin. Biz dün bunu zaman zaman başardık ama Bursa'nın çok kötü savunması da buna izin verdi. Bu oyun için en önemli nokta orta saha ama bizim şuan en zayıf noktamız da orta saha. Selçuk, hem hızlı oynayamıyor hem de hızlı düşünemiyor yani her bakımdan bu sistemi bozuyor. En önemli oyuncumuz Sneijder de şuan tam anlamıyla hazır değil. Mesela dünkü gibi 4-3-1-2 oynayacaksak orta sahadaki üçlü Mbia-Melo-Gökhan İnler olsa muhteşem olurdu.

Real Madrid farkli kardes, adamlarin elinde Ronaldo, Bale ve Benzema var ön alanda. Arkalarinda bir bakiyorsun teknigi üst düzey ve hizli bir Di Maria. Hepsi inanilmaz hizli ve Teknik oyuncular, zaten o sezon nerdeyse her takimi ezdiler.

Prandelli topa sahip olmak ister, su an oynadigimiz oyun, Prandelli´nin hedefindeki oyun degil. Sneijder ve Selcuk´un verimini artirmak icin, takim olarak daha cok kosu yapmaliyiz bos alanlara. Selcuk form grafiyi en düsük oyuncumuz, yoksa Prandelli´nin sistemine aslinda uygun bir oyuncu. Yeterki bekler ve kanatlardan hareket gelsin. Herkez Burak´a yükleniyor, ama benim yeni bir transfer sonrasi ilk kesecek adamim Selcuk olur.

Prandelli´nin sisteminde orta alandan ziyade, kanatlarin hizli ve beklerin bindirme yapmasi gerekiyor. Hakan bu noktada cok eksik, Telles yabanci sinirina takiliyor ve bunu cok iyi yapan Ebou kadro disi...

Bence o yüzden Hoca beke illaki yerli bir transfer istiyor.

@CemUçar kardes beni bilen bilir izlemedigim oyuncu hakkinda atip tutacak degilim.. Senin ozani takip etmediğim belli bir maclik adam saniyorsun ki sana tuhaf geliyor birilerinin onun hakkında fikir sahibi olması.. ozan bir mac sans bulan bir adam degil gecen yildan beri ara ara oynuyor hatta gecen yil bize bir bazukasi vardi direkte patlayan .. Ayrica lafim sana degil ayagi yapmacik beni alintiladiysan lafin banadir.. Bir kere su onyargilardan kurtul baskasinin yaptiklari beni baglamaz herkes ayni olmaz... Mbiaya gelirsek gecen yil min 5 macini izledim oncesini bilemem o maclara gore alex songtan bile faydali olabilecek bir isim.. Ha adamin mental problemi vardir veya kulube alisamaz kotu de oynayabilir her zaman 2*2 =4 olmuyor.. Birçoğumuzun tanimadigin görünce gecen yilki halini bilen biri olarak yorumumu yaptim.. Ve hala boyle bir oyuncunun su zamana kadar boşta kalmasini mantigim almiyor..

Almeida'yı gösterip Pandev'e razı edecekler anlaşılan..Aslında tek handikap yaşı yoksa iyi oyuncudur beğenirim.

Artık forvet de istemiyorum selçugun yerine bi orta saha alın arkadaşım adam takımın içine ediyor burak hiç değilse kazara arada gol mol atıyo bu Selçuk tam faydasız

Takimin ani baski yemesi selcugun durumu ile alakali pres yok hiz yok guc yok. Takimin cogu zaman top oynayamamasi ve kotu gorunmeside bu yuzden.

Baski kuramiyoruz bunun sebebide buragin karadelik gibi pozisyonlari kendinde toplayip tuketmesi. Eger selcugun yerine hareketli basan dikine giden gelen bir adam olursa buragin yerinede top tutan adam alinirsa ligi sallar geceriz.

Kalbimden gecen doumbia ve guarin. Ikisi gelsin birde oyle izleyelim takimi.

Doumbia bruma guarin melo muslera sneijder chedjou avrupanin sayili kadrolarindan olur prandelli nin elinde

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

amrabat ontiveto kap gelir bugün transfer beklemiyorum belki başkan fener maçından önce açıklar

Ulan napolinin ölü forvetiyle Şampiyonlar liginde tur mu atlicaz sonuncu oluruz bu kadro ile grupta

Pandev hocanın istediği yardimci forvet tanimina uyuyor arti kalitesi zaten ortada hiç tanımayanin istatistiklere bakması yeterli...

İlla forvet alacaksak golcü diyebileceğimiz bir isim almalıyız. Doumbia'yı CSKA'ya gitmeden önce bile yazıyorduk, muhteşem olur.

Pato da iyi olur bence, Pandev bence aynı klasmanda değil bu ikisi ile.

Song'a da acaip üzüldüm, yazık ya, bu kadar büyük camiaya bu kadar dandik yönetim. Premier Lig'in Akhisar'ına oyuncu kaptırıyoruz :(

Genç oyuncu alıcaktık başkan öyle demedi mi son röportajında.Alman ekolü muhabbeti gibi mi olacak yine

Pandev geçen sezon Napoli'de tam 41 maçta forma giymiş. İstatistikleri: 8 gol 8 asist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt