Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer doğruysa Pandev gayet iyi olur . Tam bizim lige göre bir oyuncu. Enerjisi tükenmez mücadeleci. Açıkçası ben adı olup da kendi olmayan diğer isimlere tercih ederim...

Medyada çıkan son dönemlerde Pandev, pato, Doumbia vs. Bunlar hep menejer haberleri çünkü bizimkiler hiç renk bellin etmediler daha ya oyuncu bulamadılar ya da gizlilik stratejisi 1 eylülü iple çekiyorum

924f15618cfb686e8a1ac46c2dae925c.jpg

pandevi gösterip almeyda ya razı edecekler

ayrıca pandevi severim begenirim,is yapar bizde ama 83 dogumlu 31 yasına gelmis,yaslı topcu istemiyorum artık su takımda

Pandev'le uzun süreli sözleşme yapılmazsa iyi transfer olur.Necati'nin makedon versiyonu kesinlikle iş yapar.Kanat,forvet,2.forvet,forvet arkası oynayabilir

SA

almeida hirbosuna 1 senelik kontrat,mac basi primi olmadan 1-1.5 milyon verilecekse yok demem..

seneye adam akilli bir forvet getiriz..

★☆★

padeve 1+1 cok iyi olur

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Pandev bencede çok faydalı olur Pandev-Mbia şuan gerekli iki transfer bonservisi maliyetleri düşük ama kaliteli iki oyuncu eğer bu ikili gelirse avrupa kadromuz Muslera-Veysel-Semih-Chedjou-Telles-Melo-Mbia-Sneijder-Olcan-Bruma-Pandev olur.Ligdede Telles-Bruma-Chedjou kesik yer bu kadar az maliyete bu kadar iyi iki oyuncu başka şekilde bulamayız diye düşünüyorum.

Mbia-Pandev ikilisine tavım bu saatten sonra.Abuk subuk adamlara para saçmalayalım yeter ki

40. san.yeden sonra izleyin

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-rjVaac_Bqg[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt