Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-----------------------------Muslera-----------------------------

Veysel--------Semih--------------Koray-------------Tarık

-------------------------------İnler---------------------------------

------------------Sneijder--------Melo-------------------------

Olcan----------------------------------------------------Bruma

------------------------------Pandev-----------------------------

Harika olur harika

Nettin olm sen ya :'(

bc63943f505b5fa3a9e77a4e610f4acd.jpg

hangimiz

sevmedi deliler gibi?

Pato daha 24 yaşındaymış ben 28 falan oldu zannediyodum sakatlık problemi yoksa ciddi patlama yapabilir.

Peşindeyiz!@PesindeyizHaber · 1 dk.

HABER | GS'de transferde ilk isim forvet. Büyük ihtimalle Brezilya'dan olacak. Gündemdeki isimlerden birisi Pato. (Lig TV / Pınar Argun)

kimi kullanacakları transfer planlamasını yapanların derdi, on milyonlarca euroyu çöpe at sonra yok burağa kalmışız ,o zaman sorumluları falakaya yatıralım,varmısınız??

kimi alacakmışız ,son dakikada klübü yine devasa zarara sokacak beş kuruşluk faydası olmayan bir emekliyi almakdansa transfer falan yapmasınlar,koskoca klüp futbol cahillerinin oyuncağı olmamalı ve böyle batırılmamalı..

drogba gelirken yaşlı çin liginden geliyo diyenleride gördük

Pandev klas topçudur. Ama Pandev gelirse tek forvet oynayamayız. Burak Pandev oynar. O zaman kimi keseriz? Çarşı karışır

Ben Tarık'a o kadar para basılmasını istemiyorum. Hakan'ın da olası ceza/sakatlık/yorgunluk durumlarında oynayacak sol bekimiz kalmıyor. Ayrıca Telles'in çok daha iyi bir oyuncu olacağına inancım tam. Tarık gibilerine onca para vererek Anadolu kulüplerine çuvalla para verip kazık yemektense elimizdeki oyuncuya sahip çıkalım, destek olalım. İnanın Tarık'tan çok daha iyi bir oyuncu Telles.

valla geldigi günden beri sövüyorum tellesi, sol bek gibi oynamiyor herif sanki kanat gibi, sonra solden gelip bize veriyorlar.

Pato zaten halen formda takır takır oynuyor olsa ne Brezilyada olur ne almak imkanlı olur Sneijder'ide böyle aldık muthiş katkı sağladı

Pato azıcık kendine bakar Avrupa arenasında kendine gelirse patlama yapar buda kesin ve net dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt