Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaşlar Pato 24 yaşında daha eski pato olabilir Pandev 31 yaşında en az 4-5 isterler.2-3 daha ver patoyu al.

10 milyon Euro mu vermişler bir araştır a benim akıllı taraftarım..

Emekli adama verilecek maksimum tutar gibi bir kriter mi var benim zeka kusan taraftam? Ayrıca bu yarım sezon hangi yarım sezon? 2012-2013 sezonunun yarısından başlayarak 2013-2014 sezonunun tamamını içine alan bir yarım sezon mu icat edildi?

Tapatalk

Brezilya'dan geleceği iddia edilen forvet oyuncusu ; Alexandre Pato veya Leandro Damiao hariç kim olursa olsun hayal kırıklığı olacaktır.

Kaldı ki bu isimler bile buraya uyum sağlayıp hemen katkı verebilecekler mi ? Muamma.

Pandevi alıp 13 milyon euro yatırım yapılan brumayı bitirmek mi amaç? Oynasın bruma artık

Sent from my iPhone using Tapatalk

şuan ki konudan gündemden çok alakasız diyeceklerim kusura bakmayın ama dün birşey dikkatimi çekti yada ben yeni fark ettim bilmiyorum.

Bjk nin malûm başkanı fiko gündüz ntvspor canlı yayınına bağlandı akşam trt spor gece ise trt 1 in canlı yayınına bağlandı.

Ortalama olarak 2 günde bir herhangi bir kanala bir canlı yayına bağlanıyor ve röportaj veriyor.

Beğenin yada beğenmeyin ama bir şu fikonun gevşekliğine bakınca ünal başkan harbiden vizyonu olan bir adam.

Fiko da bence bir spor kanalı ile anlaşsın zaten hergünü canlı yayına bağlanmak ile geçiyor daha mantıklı olur.

Renktaşlar Pato gelse kaç kişi forma alır, Pandev gelse kaç kişi? Bir de bu yönden bakmak gerek.

Renktaşlar Pato gelse kaç kişi forma alır, Pandev gelse kaç kişi? Bir de bu yönden bakmak gerek.

Ben her türlü alırım. Sevdası isimlere değil renklere olan Her Galatasaray taraftarının da alması gerekir zaten.

Tapatalk

Adı Galatasaray ile anılan Brezilyalı forvetler; Alan Kardec, Damiao, Alexandre Pato, Fred

Transfer döneminde son 3 gün kala biz

[attachment=12984:Untitled-1(130).jpg]

Ekli dosyalar

• Untitled-1(130).webp
    Untitled-1(130).webp
    25 KB · Görüntüleme: 266
Cem Uzan @UzanCC_ · 12 dk.

Unal Aysal yonetimi nokta transferler yapti bu sefer ... Sneijder rahatlayacak ...

Gol ulan gol bu sefer gol , Cem Uzan'ın kendi hesabı danışmanı tarafından , Cem Uzan'ın açıklamaları ve direktifleri doğrultusunda yönetiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt