Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Sinan Kurt, Hakan Calhanoglu gibi adamlari oynatamayiz. keske Tuchel gelseydi. Maalesef Italyan hocalarda tecrübe tecrübe diye kafayi yiyorlar. yillardir Giovinco oynatilmadi orda. arti Italyan hocalar kücük boylu oyuncu begenmez.

Adam Bruma'ya bütün hocalardan daha fazla önem veriyor.Prandelli öyle sıradan bir İtalyan hoca değildir.

10645019_848701511842001_4811225189920812390_n.jpg

Ontiveronun Antep Formasi.

Arkadaşlar cümleten S.A ilk mesajım foruma , Eğer direk 11 oyuncusu aramıyorsak Almedia'ya kalmak iyi gibi sezonda 20 mac oynuyor diyoruz ama 12-15 gol arası atıyor ve beşiktaş'ta arkasında önünde oynayan oyuncularda belliydi. Burada kanatlardan vb gelecek toplarda sneijder'in selcuk'un ara paslarıyla 15-20 gol bandına cekebileceğine inanıyorum , en kötü ihtimal umut almedia yapar kolay lig macları ve kupalarda alternatifli kadroya döneriz birde bu yönden düsünün , Sözlesmesine de mac bası ücret koyacaklar zaten ekonomik olarakta iyi olabilir.

yav he he

''Anlaştıkları 1-2 oyuncu var da kontenjan açılmasını mı bekliyorlar acaba?'' şeklindeki iyimser beklentimde boşa çıkmış oldu...Kadro bariz yetersizken bu denli aymazlık içinde olabileceklerine ihtimal vermezdim...Başkan mevcut kredisini pervasızca tüketip bitirdi bence, ortada zaten yönetim denecek bir yapı da yok uzun bir süredir...

Eğer sezon içinde hedeflerden erken bir kopma olursa olağanüstü kongre kaçınılmaz olacaktır, geride kalan ''Enkaz'' kolay temizlenebilir gibi de olmaz...Temenni değil, endişelerim bunlar, inşaallah korktuğuma uğramayız tabi...

Aşık olduğum renklere birşey kakalamam adam gibi konus iyi gün taraftarı seni , Herkes kadrolarını yapmıs ligler başlamıs , İbrahimovic'i mi alacaksın bu dakikadan sonra ? Almedia bile iyidir hic yoktan boş konus dur.

1. Almeida, Selçuk ve Sneijder'in ara paslarına koşacak tarzda bir oyuncu mu?

2. Umut-Almeida ikilisi nedir?

3. Kullandığın tinerin markası ne?

boya_tiner_ambalajlari.png

pandev bence cop degıl yası 31 ama tam hocanın ıztedıgı tarz adam guclu fızıklı hücum hattının her yerınde oynar gecen sene 41 mac oynamış 8 gol 8 asıst yapmış ınsallah olur derım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt